Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
PS! Kannatan koos sellega ka Sinu .... *** ... (ajad ikka tõelist ***** siin foorumis).[/quote]
Ütle mulle Cornwall, mis sul viga on? Kui sul on midagi ütelda, siis kirjuta seda mitte (&#8230. Nii ei lahendata probleeme.
einoh, mis mul viga on? mul pole Mitte Midagi viga, kuid enam ei suutnud tagasi hoida... Sinu jutt on ju täielik arulagedus! Ning mida ma ikka neid sõnu välja kirjutan, reeglitest oled kuulnud? Rahumeelselt end väljendada ei saanud.
Muide ma SIIANI ootan Viljandi Tuleviku mängustiili kohta informatsiooni...
Tead Cornwall... Mina ei ole mingi Roman Ubakivi (kui Sa üldse tead, kes see mees oli), kes jahuks kogu aeg meeskonna mängutaktikast. Kui, Sa, tahad teada milline on JK Viljandi Tuleviku mängustiil, siis ole hea ja mine vaata järgmist JK Viljandi Tuleviku mängu. Kuule Cornwall täna sain ma teada, et Sa oled tegelikult meessoost. Imelik kui ma kirjutasin sulle: "kuule neiu", siis Sa ei vaidlenud sellele mitte mingil viisil vastu. Jürgen
Tead Cornwall... Mina ei ole mingi Roman Ubakivi (kui Sa üldse tead, kes see mees oli), kes jahuks kogu aeg meeskonna mängutaktikast. Kui, Sa, tahad teada milline on JK Viljandi Tuleviku mängustiil, siis ole hea ja mine vaata järgmist JK Viljandi Tuleviku mängu. Kuule Cornwall täna sain ma teada, et Sa oled tegelikult meessoost. Imelik kui ma kirjutasin sulle: "kuule neiu", siis Sa ei vaidlenud sellele mitte mingil viisil vastu. Jürgen
Kle mees Ubakivist rääkides oli tal ainult üks taktika.Nimelt tal puudus üldse taktika.Tunnen nii mõndagi meest kes tema aeg koondises mängis ja nad on rääkinud,et Uba taktika oli see ,et saatis mehed platsile ja ütles,et mängige ja kõik.
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Kommentaar