Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • rallikas
    Kalju Eesti Meistriks!
    • Mar 2005
    • 3280

2018
    Rallikas -> Viljandi Premium Liigas 2018 10 koht
    Romario -> Viljandi Premium Liigas ei ole viimane
    Panus -> kohver õlut

Kommentaar

• Linnupoja
      Eesti koondislane
      • Jan 2013
      • 6461

Mina ütlen, et liverpool tuleb 2017-2018 hooaeg premis top4 hulka. Saver ütleb, et ei tule!

500€ vs 500€

On keegi huvitatud vahendajaks olemisest? Mõni nooblim härra siit foorumist siis, mingi % summast saaks loomulikult kohe endale. ülejäänd võib intresse koguma panna ja siis pärast võitja selgumist võitja osa võitjale visata.

Lisame siis,

-RoMaRiO- vs Saver, sama panus, Saver ütleb, et liverpool ei tule top4 hulka! 500€ vs 500€
      ChelseaFC vs Saver, sama panus, Saver ütleb, et liverpool ei tule top4 hulka! 1500€ vs 1500€
      Dreams cant be buy

Kommentaar

• Kaurr
        Professionaal
        • Jun 2011
        • 599

Telekavaatajat soovitaks mina kindlasti vahendajaks. Iseasi kas ta sellega nõus on aga oleks usaldusväärne vahendusmees olemas.

Kommentaar

• -RoMaRiO-
          LWB
          • Aug 2006
          • 6997

Algselt postitanud kasutaja Kaurr poolt
          Telekavaatajat soovitaks mina kindlasti vahendajaks. Iseasi kas ta sellega nõus on aga oleks usaldusväärne vahendusmees olemas.
          mhmh, sama mõte.

telekavaataja, kui oled huvitatud, siis anna teada, mis protsent sind rahuldaks.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Ma võin ka vabalt olla. Korra olin. Kellelgi polnud vist midagi häda.

Kommentaar

• 2mSööt3mMööda
              geenjiaalne miis
              • Jun 2003
              • 5000

Liverpool ei lõpeta top neljas koef liigub seal 4+ kandis. Miks tal peaks huvi olema üks-ühele kihla vedada? Samas, kurat seda teab, võib-olla ongi nii lammas ja soostub.

edit. ok, käisin pooli teemas lugemas ja asi selgines. Ma paneks ka siis omalt poolt 500euri vahele, kui Saveril mune jagub
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

• mjaasa
                Eesti koondislane
                • Mar 2005
                • 5394

Mõnu võiks alguses enda kaotatud kihlveo ära lahendada ning siis alles vahendaja olema 😀
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• telekavaataja
                  Põrandaalune panustaja
                  • Mar 2004
                  • 19525

Hetkel on siia teemasse postitanud vaid Linnupoja. Sooviks siiski Saveri ametlikku kinnitust, kellega ja mis summas ta kihla tahab vedada. Lisaks ma ei tahaks vahendada rahalisi tehinguid, milles osalevad alaealised.

Samuti, kuna minimaalne summa on siin juba tuim 1000 eurot, siis ma tasuta seda ei teeks (samas seda eeldati). Kas 1% (aga samas mitte vähem kui 40 eurot) oleks röövimine?
                  Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
                    Mõnu võiks alguses enda kaotatud kihlveo ära lahendada ning siis alles vahendaja olema 😀
                    Millise ma kaotasin?

Kommentaar

• metssiga
                      Asjahuviline
                      • Jun 2006
                      • 3804

mu mitte asjaosalise tagasihoidlik arvamus oleks, et see asi on natuke üle käte ikka, olgu saver täiskasvanud või alaealine. viimasel juhul muidugi hullem. pole enam päris selline kohver õlut keiss ju. kuigi lollidelt tuleb raha ära võtta on üks teooria, siis siinkohal soovitaks küll asja vähemalt sellises mahus katki jätta. oma tõde võib väiksema majandusliku riski ja krahhiga ka tõestama minna.

Kommentaar

• _AI_
                        Ltn. Schmidti poeg
                        • Nov 2005
                        • 4716

Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
                        mu mitte asjaosalise tagasihoidlik arvamus oleks, et see asi on natuke üle käte ikka, olgu saver täiskasvanud või alaealine. viimasel juhul muidugi hullem. pole enam päris selline kohver õlut keiss ju. kuigi lollidelt tuleb raha ära võtta on üks teooria, siis siinkohal soovitaks küll asja vähemalt sellises mahus katki jätta. oma tõde võib väiksema majandusliku riski ja krahhiga ka tõestama minna.
                        Absoluutselt. Võtke vähe hoogu maha, tegemist on foorumiga, pealegi anonüümsega. Pärast veel sms laenud ja söömata lapsed.
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• cannuman
                          fänn
                          • Jun 2004
                          • 15044

Algselt postitanud kasutaja rixxer poolt
                          Absoluutselt. Võtke vähe hoogu maha, tegemist on foorumiga, pealegi anonüümsega. Pärast veel sms laenud ja söömata lapsed.
                          tõsi. Samas kui nad siin selle raha peale ei mängi, siis teevad seda mujal. Parem anda raha foorumlastele kui shaakalitele.

Kommentaar

• _AI_
                            Ltn. Schmidti poeg
                            • Nov 2005
                            • 4716

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
                            Esimesed mõtted: Barka? Suarez? Kannibal?
                            Tühja kõhuga aka söömata. Tegemist ei ole stenogrammiga.
                            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• Linnupoja
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2013
                              • 6461

Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
                              Hetkel on siia teemasse postitanud vaid Linnupoja. Sooviks siiski Saveri ametlikku kinnitust, kellega ja mis summas ta kihla tahab vedada. Lisaks ma ei tahaks vahendada rahalisi tehinguid, milles osalevad alaealised.

Samuti, kuna minimaalne summa on siin juba tuim 1000 eurot, siis ma tasuta seda ei teeks (samas seda eeldati). Kas 1% (aga samas mitte vähem kui 40 eurot) oleks röövimine?
                              Täiesti ok summa, ootame siis Saveri kinnitust. Samas kui Saver on alaealine, siis ma jätaks ise ka selle kihlveo vahele, sest siis see asi haiseks.
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

• tarry
                                Eesti koondislane
                                • May 2009
                                • 914

Kurat,kas teil on tõesti nii palju vaba ja üleliigset raha,et selliseid asju teha? Kõigile,kellel on,ma saadaks häämeelegaoma konto nr.-i ja võite vabalt kandma hakata! Sünnipäev tulekul ja bemmirondi sumpas auk ja läriseb,vaja korda teha jne. Joppenpuhh!

Kommentaar

Töötlen...