Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Parandage mind kui ma eksin, aga sa eksid. Ma oleks Lazio avatari pidanud panema siis, kui sel ilusal laupäeval poleks City liidriks tõusnud. Ja oleksin pidanud nazio avatariga siin chillima seni, kuni Mänju enam liider pole.Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.Kommentaar
-
Keenja sa oled pissukas. Salajane, uuenda oma signatuur ära nagu kokkulepe oli.Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.Kommentaar
-
Euro 2012 meeskondade järjestus peale alagrupimänge:
A Grupp
1.Venemaa 7 punkti.
2.Tsehhi 7 punkti.
3.Poola 1 punkti.
4.Kreeka 1 punkti.
B Grupp
1.Saksamaa 9 punkti.
2.Holland 6 punkti.
3.Taani 3 punkti.
4.Portugal 0 punkti.
C Grupp
1.Hispaania 9 punkti.
2.Itaalia 6 punkti.
3.Horvaatia 3 punkti.
4.Iirimaa 0 punkti.
D Grupp
1.Inglismaa 7 punkti.
2.Rootsi 5 punkti.
3.Prantsusmaa 4 punkti.
4.Ukraina 0 punkti.Kommentaar
-
mmnojah siis...Euro 2012 meeskondade järjestus peale alagrupimänge:
A Grupp
1.Venemaa 7 punkti.
2.Tsehhi 7 punkti.
3.Poola 1 punkti.
4.Kreeka 1 punkti.
B Grupp
1.Saksamaa 9 punkti.
2.Holland 6 punkti.
3.Taani 3 punkti.
4.Portugal 0 punkti.
C Grupp
1.Hispaania 9 punkti.
2.Itaalia 6 punkti.
3.Horvaatia 3 punkti.
4.Iirimaa 0 punkti.
D Grupp
1.Inglismaa 7 punkti.
2.Rootsi 5 punkti.
3.Prantsusmaa 4 punkti.
4.Ukraina 0 punkti.
et mitte päris läbustada, siis enda poolt pakun 100€ su ennustusele vastuKommentaar
-
Lugesin ManU teemat ja esitan siin väljakutse nelipaki peale. Mina ütlen, et Baselit ei rejectita Meistrite Liigast ja ManU ei saa kaheksandikfinaalikohta. Panused oodatud järgmise kolme päeva jooksul.Kommentaar
-
kui ma sama arvan, siis teeme 4paki pooleks?
Oh issand mis kära siin tehakse sellise väikse spekulatsiooni üle.
Sellised skandaalse maiguga pealkirjad on ju ainult selleks, et klikke koguda.
Oleks oodanud, et siinsetel foorumlastel on piisavalt oidu, mõistmaks, et see on lihtsalt tähelepanu äratamiseks.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
Ahaa, vaikiv mees kihlveokontori teemas. Seega võib eeldada, et kerge motivaatori tohib õhku visata. Kui lõpuks osutad seda au ja laekud peerude kokkutulekule, siis garanteerin, et ühtki jooki sa oma raha eest ostma ei pea. Ning korralik kahehäälne obladii-obladaa esitus dünaamilise duo etteastes võib ka eeskavasse mahtuda.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Tra, kui purjus ma siis olin. Igatahes on vahepeal panuseid tõstetud ning kui Parma lõpetab hooaja AS Roomast eespool on cannu mulle õlle võlgu, kui vastupidi siis mina võlgu.
Olen kaks sees.Kommentaar
-
Võiks ühe tagasihoidliku panusega kihlveo teha. ma ütlen, et dortmund võidab laupäeval saksa karikafinaali. kihlvedu võiks toimuda isikuga, kes elab soovitatavalt tartus (sest elan ka ise tartus) ja vahele võiks panna six-packi (midagi eestimaist võitja omal valikul). On huvilisi?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar