Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti - Nike 1
Prantsusmaa - Adidas 2
Itaalia - Kappa 2
Saksamaa - Adidas 2
Belgia - Nike 1
Kamerun - Puma 2
Portugal - Nike 1
Holland - Nike 1
Nigeeria - Nike 2
Inglismaa - Umbro 1
Iirimaa - Nike 1
hmm mul tuli siuke asi meelde on olemas veel siuke tegija virma nagu mitre kelle kaitsmed on suht pandavad ja pallid veel paremad ... putsasi ei oska kommenteerida ja muud
Adidas ei meeldi - kvaliteetne võib olla, aga toetab Saksa ja Itaalia koondist
Sry kui ma enda võhiklikkusega võin hiilata, aga millal viimati Adidas Itaalia koondist toetas? Minu teada on Adidase riigid Saksamaa, Prantsusmaa , Hispaania nö suurtest riikidest. Itaalial viimati oli Kappa ja kas varem mitte Lotto?
No T*rademaa küll. Loomulikult mõtlesin ma Prantsusmaad, mitte Itaaliat. Kevad tuleb ja ajud lähevad pehmeks juba, noh, teate ise küll ju
Iirimaa on siiamaani ju Umbro peal olnud. Selle teema juures ei saa ma ytlemata j2tta - Nike'i maaletooja Eestis mine m***i. Miks on Eestist saanud riik, kus Nike'i tooted on kallimad kui kusagil mujal? N2ide. Ostsin laup2eval Tiempo Premier putsad alega - 40 taala. Regulaarhind muidu 105, aga Eestis 2000 krooni ringis eksole... Sama lugu s2rkide ja muu juraga...
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Iirimaa on siiamaani ju Umbro peal olnud. Selle teema juures ei saa ma ytlemata j2tta - Nike'i maaletooja Eestis mine m***i. Miks on Eestist saanud riik, kus Nike'i tooted on kallimad kui kusagil mujal? N2ide. Ostsin laup2eval Tiempo Premier putsad alega - 40 taala. Regulaarhind muidu 105, aga Eestis 2000 krooni ringis eksole... Sama lugu s2rkide ja muu juraga...
Nike toob "Jalajälg" maale ja Adit "Kolm Triipu"
tore, ale, et meid selle muidu täiesti kättesaamatu infoga varustad, ehk edastad Jaani teate "jalajäljele" ka, teeme nii?
Kurradima kapitalistlikud sead! Naik võiks vähemalt särkide hinnad maha veidi tõmmata.
Jaa, s2rgid ka. Inglismaal on 40 naela, USA-s 60-70 taala. Kusjuures muude firmade s2rgid on Eestis yldjuhul samas hinnas v6i odavamad kui mujal eksole.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Eesti on igasugustelemaaletoojatele ja muudele tegelinskitele tõepoolest ropult banaanikas.Näiteks Adi putsad , mis 2000 välja lasti ja eelmine aasta saksas juba 59 DEM-iga müüdi pole Eestisse veel jõudnudki!!! Ja kui ükskord jõuavad , siis on hind a 1500 -2000. sic!
Nöörivad raisad nagu oskavad.Sellepärast tellingi ise kõik jalanõud välismaalt. Esiteks odavam ja teiseks valik on TOHUTU!!
Eesti on igasugustelemaaletoojatele ja muudele tegelinskitele tõepoolest ropult banaanikas.Näiteks Adi putsad , mis 2000 välja lasti ja eelmine aasta saksas juba 59 DEM-iga müüdi pole Eestisse veel jõudnudki!!! Ja kui ükskord jõuavad , siis on hind a 1500 -2000. sic!
Nöörivad raisad nagu oskavad.Sellepärast tellingi ise kõik jalanõud välismaalt. Esiteks odavam ja teiseks valik on TOHUTU!!
Kust kohast sa tellid? Selleks on vaja krediitkaarti eksole?
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar