Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lemmikspordifirma

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ADI
    Fc Uuemõisa

Kommentaar

Replying to Topic 'Lemmikspordifirma'

Ei noo miulle meeldivad siuksed kaubamärgid nagu Lotto, Umbro, Kelme, Hummel, Pony, Kappa kah...Adi on kuidagi võõras, Nike on liiga võlts...Prooviks muidugi kõik firmad järgi aga nagu teada on et selleks on kõvasti eeki vaja (kui just Kadakast ei osta)
      Jube lahedad on kelme sisefuti tossud..kollased ja sinised ja punased....oo,romantika

Kommentaar

Replying to Topic 'Lemmikspordifirma'

Mis seal Nikes siis võltsi on?
        Täiesti talutav ju.
        Algselt postitas tank
        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Vastus teemale 'Lemmikspordifirma'

Noo see Nike paistab kuidagi liiga särav,läikiv,liialt plastmassi,jne. Et ma just seda ei salliks,ei saa öelda, aga parem eelistan teisi produkte.

Kommentaar

aga kuhu jäi MIZUNO????
            Hoovi jalgpallur

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Black_Magic

aga kuhu jäi MIZUNO????
              Sinna samasse,kuhu jäi ka UHLSPORT...reitingust välja.
              aitab löömisest!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Kas nike'i ja adidase eelistajad on jõmmid-rullnokad? Ei pigeb võib sellisteks tembeldada siia teemasse kirjutajad (mina ise mingil määral kaasa arvatud). See on nii tüpisch areneva ühiskonna jaoks vaadata firmalipikut! Isiklikult eelistan nike'i sellel lihtsal põhjusel, et see on kõige paremini esindatud Eestis ning võib soetada kogu varustuse kena komplektina, jalatsite puhul ei ole kvaliteet kõige parem kuid samas palju sa ikka käid samade papudega!

Somehow the clothes do not make a man...

V.Uljanov
                Why do gorillas have big nostrils?
                Because they have big fingers!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse airmike

Algselt tegi selle postituse Black_Magic

aga kuhu jäi MIZUNO????
                  Sinna samasse,kuhu jäi ka UHLSPORT...reitingust välja.
                  ei!!! Ära hakka neid asju võrdlema nagu Mizuno ja Uhlsport, sest siin pole midagi võrrelda....
                  Hoovi jalgpallur

Kommentaar

uhlsport on vägagi lagi jalgpalli varustuse tootja ... minuarust vabalt võib tõsta selle lotto nike ja adiga yhele tasandile ... seda siis jalgpalli asjus ...

Kommentaar

üldiselt eelistan adidast, sest adidas varustab ka lemmikuid meeskondi, kuid adidas veidi kallis, vutikossid on kronose omad ja peavad paremini vastu kui umbrod, kuid kui saaks valida sellise hinna eest adidaseid, siis oleks kohe nõus ja kui müüdi adidase eelmise MM särke odavama hinnaga, siis sai kohe Hispaania särk soetatud, adidasel on küll kvaliteet kuid adidase jalanõusid kuskil tänaval ei kannaks ja mingeid läikivaid dresse kaa kohe mitte. adidase ja nike tänaval kandmise antipaatia on tekkinud sellest et need kiilad bemmidega vennad armastasid neid kadaka turu trukkidega pükse ja kahepoolseid jakke. .... aga see mida inimene kannab ei ole teiste, asi nii et keegi ei pea sõna võtma minu suhtumisest adidase dressidesse

Kommentaar

suht cool...gnati vastused näevad välja nagu härra Rüütli kõned

Kommentaar

SALOMON!:P

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse gnat
                            üldiselt eelistan adidast sest adidas varustab ka lemmikuid meeskondi kuid adidas veidi kallis vutikossid on kronose omad ja peavad paremini vastu kui umbrod kuid kui saaks valida sellise hinna eest adidaseid siis oleks kohe nõus ja kui müüdi adidase eelmise MM särke odavama hinnaga siis sai kohe Hispaania särk soetatud adidasel on küll kvaliteet kuid adidase jalanõusid kuskil tänaval ei kannaks ja mingeid läikivaid dresse kaa.
                            Uhh, mõned kirjavahemärgid selle lause äkki tiba loetavamaks teeks? Selle 'kui umbrod kuid kui' koha peal jooksin mina igatahes päris kokku..

Alo

Kommentaar

Isiklikult mingit marki eriti ei vaata, kui meeldib, siis ostab :P Converse jalanõusid soovitaks aga küll, ilusad ja peavad kaua vastu.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Adidas loomulikult.Kuigi minu lemmikmeeskonnad kasutavad nike'i -Eesti Brasiilia
                                siiski meeldib endale adi.Peale seda kui ma endale esimest korda adi buutsad ostsin ei ole ma kordagi mõne teise firma buutsasid peale adi enam ostnud ja pallid on ka old enamus adid ja olen nendega ka rahul

Kommentaar

Working...
                                X