www.digikogu.ee seal on ka eraamatud nüüd müügil
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lugerid ja e-raamatud
Collapse
X
-
Nüüdseks olen Sony lugeri omanik olnud ca 3 kuud, selle aja jooksul olen läbi lugenud 5 raamatut ja oskan ka ehk natukene muljetada. Lugenud olen EPUB formaadis raamatuid, mis täiesti probleemidevabalt on ka Sony PRS 650 lugeri peal toiminud. proovinud olen ka PDF formaadis raamatute lugemist aga nagu ma ka eelnevalt ülevaadetest uurinud olin, ei ole spetsiaalne luger PDF'i tarbimiseks üldse hea lahendus.
Silmadele on luger täpselt sama koormav kui tavaline paberraamat, st silmad ära ei väsi, lisaks on abiks ka võimalus teksti suurust määrata. Ekraani kontrast võiks ehk natuke parem olla ja taust tundub natukene hall aga siin võib rolli mängida ka mu kodune suhteliselt kehv laevalgustus. Võrreldes tavalise raamatuga on teda käes oluliselt mugavam hoida ja saab ka vabalt 1 käega hakkama erinevalt tavalisest raamatust. Kui esmapilgul võib väike ekraanisuurus ära ehmatada, siis tegalikkuses tundub see ekraani suurus täiesti paras olevat. Kokku on jooksnud antud seade mul 2 korda aga kuna ma loen enamsti ise Calibre tarkvaraga konverditud EPUB faile, siis on see põhjus ilmselt eelkõige selles peitunud.
Kokkuvõttes mina olen oma lugeriga täitsa rahul ja ma olen isegi rohkem lugema hakanud kui varem kuna luger on koguaeg käepärast. Seega mina hindaks selle ostu õnnestunuks. Asi mida proovida tahaks on mõne eestikeelse e-raamatu ost ja selle lugemine aga kuna praeguse seisuga on see eesti keelsete raamatute valik ikka veel päris kehv, siis pole midagi eriti lugemisväärset leidnud mida sellise hingehinna eest osta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar