Parim postitaja: vincent, teravad (ning ka sisutihedad) kirjutised vastukaaluks mõttetutele jobudele on alati mulle mokka mööda.
TOP 5 postitajad: vincent, H.M Murdock, vello99, 10 Lopez Saldana, Kuivik Banaan
Suurim jobu: Tofoa
TOP 5 jobud: Tofoa, Angelo Nerazzurro, kesa, budulojus, Iceman
Parim teema: Green Day, Film ja Öö maagia on täis päris mõistliku juttu
Nõmedaim teema: Manchester City on päris absurdihuumor
Parim postitus: http://foorum.soccernet.ee/showpost....postcount=2435
Nõmedaim postitus: kõik need Icemani maili-sairus-rulzz postitused. kui vana sa oled?
Naljakaim postitus: kesa oma õlle-publiku-tribüüni-venelased-on-munnid teemaga
Kõige parem troll: tartanjan96
Kõige trollim postitus: -
Kõige enam närvidele käiv postitaja: kesa pluss paljud sealt flora kiilakate bändist
Kõige jäärapäisem postitaja: urmar
Kõige ropum postitaja: Rein laseb FCS'i alafoorumis päris hästi
Kõige intelligentsem postitaja: H.M Murdock
Kõige optimistlikum postitaja: liidsi ja liverpooli kutid
Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel
Kõige vaimukam postitaja: vello99
Kõige iroonilisem postitaja: Martin
Kõige seksikam postitaja: mmmerka jätkuvalt
Kõige ägedam varikonto: vastan budulojuse eest, et urmas=vest
Kõige fännim fänn: vincent
Parim uustulnuk: Piksenool
Keda igatsen? taku* pole paar päeva midagi postitanud
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kesaga, kuna luurel ei tohi õlut juua ja rahvast ka vähe siis ma ilmselgelt hakkan endale ise hauda kaevama
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Tofoa, kuna tahaks näha kas ta reaalselt suudab ka nii palju sitta ja oma teemat suust välja ajada
mitte-kristallfiltreeritud waltri eriauhind läheb prasile kuna temaga on seda vedelikku see aasta kõige rohkem tarbitud.
alati-huvitav-linnas-näha eriauhind läheb eikale, kes tutvustas mulle suurepärast valget veini nimega "iron wine".
elutöö eriauhinna annan kõigile nendele foorumlastele kellega olen koos fc soccernetis vutti mänginud. elu parimad 3 hooaega.
TOP 5 postitajad: vincent, H.M Murdock, vello99, 10 Lopez Saldana, Kuivik Banaan
Suurim jobu: Tofoa
TOP 5 jobud: Tofoa, Angelo Nerazzurro, kesa, budulojus, Iceman
Parim teema: Green Day, Film ja Öö maagia on täis päris mõistliku juttu
Nõmedaim teema: Manchester City on päris absurdihuumor
Parim postitus: http://foorum.soccernet.ee/showpost....postcount=2435
Nõmedaim postitus: kõik need Icemani maili-sairus-rulzz postitused. kui vana sa oled?
Naljakaim postitus: kesa oma õlle-publiku-tribüüni-venelased-on-munnid teemaga
Kõige parem troll: tartanjan96
Kõige trollim postitus: -
Kõige enam närvidele käiv postitaja: kesa pluss paljud sealt flora kiilakate bändist
Kõige jäärapäisem postitaja: urmar
Kõige ropum postitaja: Rein laseb FCS'i alafoorumis päris hästi
Kõige intelligentsem postitaja: H.M Murdock
Kõige optimistlikum postitaja: liidsi ja liverpooli kutid
Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel
Kõige vaimukam postitaja: vello99
Kõige iroonilisem postitaja: Martin
Kõige seksikam postitaja: mmmerka jätkuvalt
Kõige ägedam varikonto: vastan budulojuse eest, et urmas=vest
Kõige fännim fänn: vincent
Parim uustulnuk: Piksenool
Keda igatsen? taku* pole paar päeva midagi postitanud
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kesaga, kuna luurel ei tohi õlut juua ja rahvast ka vähe siis ma ilmselgelt hakkan endale ise hauda kaevama
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Tofoa, kuna tahaks näha kas ta reaalselt suudab ka nii palju sitta ja oma teemat suust välja ajada
mitte-kristallfiltreeritud waltri eriauhind läheb prasile kuna temaga on seda vedelikku see aasta kõige rohkem tarbitud.
alati-huvitav-linnas-näha eriauhind läheb eikale, kes tutvustas mulle suurepärast valget veini nimega "iron wine".
elutöö eriauhinna annan kõigile nendele foorumlastele kellega olen koos fc soccernetis vutti mänginud. elu parimad 3 hooaega.
Kommentaar