Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rabarock
Collapse
X
-
Ei noh, tšort on tšort, pole vahet kas ja mis tal pealael. Lihtsalt stabiilselt karvikuna on pigem mölinat tulnud kiilakatelt, kuid konkreetselt molli olen saanud karvikult. Aga oli ise veidike süüdi ka, sest moshisin tüübil küünarnukiga näkku ja veriseks.
Aga Pendulumi väljakuulutamine on lahe. Vahepeal tekkis hirm, et äkki tuleb mingi konkreetne säästurock.
Kommentaar
-
Mida te neid tõmblemisi niiväga ikka analüüsite. See, et kaks trolli üksteisel nina lõhki löövad, ei tohiks ju väga sinu seltskonna pidu rikkuda. Oled normaalne inimene, suudad vältida selliseid. Neid ülepannud idioote jagub igale poole niikuinii. Olgu siis eestlane või venelane.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Olid sellel sensationil kohal, või kust see jutt?Algselt postitas Jasper Vaata postitustSensation Black 2006 - korraldajad mõtlesid, et kui on hardstyle, hardcore ja kõik muidu hard, siis peab ka hard roki vahepala tegema. Pandi kokku mingi punt Biohazardi, Slipknoti ja muude muusikutega. Esimene laul - hämming ja kerge vile. Kuna Sensationil on iga DJ vahel sissejuhatus õhtu teemaga seoses arvasid enamus, et part of the entrance. Teine laul - tugev vile ja mõned asjad hakkasid lendama lava suunas. Õhus oli tunda, et korraldajad võivad bändi lavalt ära koristada. Kolmas laul - woopljää, mis vile. Üks paukus vend hüppab lavale aru pärima, miks ta ei saa rahulikult oma mõnu tarbida. Nii kui lavale sammu teeb tuleb kohe esimene rusikas ja siis viiakse nad kõik ära. Kutt sai arvatavasti rämeda koslepi, sest nagu üks bändimees kirjeldas, mõtles ta esimese asjana oma kadunud sõbrale bändist Pantera, kes ühel kontserdil oma elust ilma jäi, kui ks pealtvaataja lavale hüppas ja relva välja tõmbas.
See karvased ja jõmmid on jube väiklane suhtumine. Kui inimesed niimoodi mõtlevad, siis on kindel, et tekivad seisud. Aga ma ei usu, et kommijõmmid Rabakale väga tikkuma hakkavad.
-e- nvm, jutt jumala õige, a huvi pärast ikka küsiks, et kirjutatud jutt on enda kohalviibimise kogemusest?
Nõustun sellega, et inimeste sildistamine ja nende siltide järgi põhjapanevate järelduste tegemine on väga vale ja sellest probleemid tekivadki. Ning vaevalt Pendulumi toomine Rabarockile nii jõhker eksperiment on kui see juhtum, mida Japser kirjeldas.
Aga miks just 'kommi'jõmmid. Nö jõmmid on probleemiks, ja neid on igas seltskonnas (suht võrdselt). Ning alkohol on see, mis agressiivseks teeb. Komm üksi ei muuda kedagi agressiivseks pigem vastupidi, aga ofc kui mingit megamixi korraldama hakata, siis võib kõike juhtuda. (Mitte, et ma midagi propageeriks või tarbiks, aga suts vale arusaam paljudel)
Kommentaar
-
Olin jah koha peal. Pärast tuli Itaalia maailmameistriks ja kuna mul oli Maldini särk seljas, siis üks kobe tots tuli tegi mulle metroos musi. Äppitaims.Algselt postitas AndresR Vaata postitustOlid sellel sensationil kohal, või kust see jutt?
-e- nvm, jutt jumala õige, a huvi pärast ikka küsiks, et kirjutatud jutt on enda kohalviibimise kogemusest?
Nõustun sellega, et inimeste sildistamine ja nende siltide järgi põhjapanevate järelduste tegemine on väga vale ja sellest probleemid tekivadki. Ning vaevalt Pendulumi toomine Rabarockile nii jõhker eksperiment on kui see juhtum, mida Japser kirjeldas.
Aga miks just 'kommi'jõmmid. Nö jõmmid on probleemiks, ja neid on igas seltskonnas (suht võrdselt). Ning alkohol on see, mis agressiivseks teeb. Komm üksi ei muuda kedagi agressiivseks pigem vastupidi, aga ofc kui mingit megamixi korraldama hakata, siis võib kõike juhtuda. (Mitte, et ma midagi propageeriks või tarbiks, aga suts vale arusaam paljudel)
Aga jah Pendulum ei ole mingi eksperiment. On esinenud HU? ja saab hakkama ka Pendulum. Peale kõige oled sa mu mõttesein:
Kommentaar
-
Hästi panedAlgselt postitas AndresR Vaata postitustAga miks just 'kommi'jõmmid. Nö jõmmid on probleemiks, ja neid on igas seltskonnas (suht võrdselt). Ning alkohol on see, mis agressiivseks teeb. Komm üksi ei muuda kedagi agressiivseks pigem vastupidi, aga ofc kui mingit megamixi korraldama hakata, siis võib kõike juhtuda. (Mitte, et ma midagi propageeriks või tarbiks, aga suts vale arusaam paljudel)
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mm..Pendulum..jaa..alguse hitid nagu Vault, Still Gray, Another Planet. Seejärel veel Hold Your Color album. Suurepärane DnB. Ja siis äkki vennikestel keeras ära. Hakkasid mingit laiv bändi tegema, trumme taguma, kitarre kääksutama ja ainult ühte ja sama sämplit over - änd - over ketrama mis lõpptulemusena ei olnud ei rõõba - ega mjaso. Viimased üllitised on olnud puhas PASK mida iga trammist & bussist lugupidav isik vältima peaks.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Pendulumi pärast ei pabista. Kõikvõimas juutuub demonstreerib, et laivis teevad nad suht vinget showd, mida võib täitsa vaadata. Homme aga saab järgmise esineja teada. Rajasaare kirjutas rada7 foorumis, et kuulutatakse välja bänd, kelle kohta Wiki kirjutab, et "is a rock band". Seega lootus on, et tegemist võib olla Filteriga. Palun jah
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Ja Filter kinnitatud.Algselt postitas Maekas Vaata postitustRajasaare kirjutas rada7 foorumis, et kuulutatakse välja bänd, kelle kohta Wiki kirjutab, et "is a rock band". Seega lootus on, et tegemist võib olla Filteriga. Palun jah
Kommentaar
-
RabaRock 2011 läks just minu kalendrisse kirja.Esimese Rock Summeri peaesineja PiL saabub 23 aastase vaheaja järel Eestisse ja esineb 18. juunil Järvakandis Rabarockil.
Sex Pistolsi liidrina end rockiklassikasse kirjutanud John Lydon (Johnny Rotten) moodustas 1978. a. uue ja sama olulise bändi muusikaajaloos - Public Image Ltd. PiL esines 1988. a. Tallinnas tolleaegse Nõukogude Liidu suurimal rahvusvahelisel festivalil Rock Summer, mida külastas 120 000 inimest. 2009.a. taasühinenud PiL’i kontserdid pälvisid publiku ja kriitika palava vastuvõtu ning tunnistati mitme Briti väljaande poolt aasta parimaks live-esinemiseks
Kommentaar
-
kui Rotten on vormis, siis tõotab superasi tulla!Algselt postitas mazz Vaata postitustRabaRock 2011 läks just minu kalendrisse kirja.
Kommentaar
-
Kuidagi väheerutav lainapp on. 2 aastat tagasi oli Lydon Sex Pistolsiga nii õudne ja allakäinud, et ma teie asemel mingeid lootusi üles ei erutaks (oli ta ikka reunionis ise laulja?). Mingi Filter oleks selline "võiks ära vaadata", mööndustega EW ja Pendulum ka. Muu on selline, neh. Tavaliselt ikka paarkolm huvitavat asja ka sees. Ja noh, Eesti bände on juba küllalt nähtud, ega nad millegagi üllatada nagunii ei suuda.
Mis need pädevad alternatiivid üldse oleks? Positivus? Ega muud lähedal ja odav kombot polegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
RockSummeril 88 oli ta ikka ülivõimasvinge!!
Kommentaar