Kuskil hõigati maha, et ka hiljuti pealinnas esinenud Sunrise Avenue pidi järvakanti tulema, kuid kavadest teda kuskilt ei näe. Vastab tõele?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rabarock
Collapse
X
-
Jah Sunrise Avenue on rabarockil.
järgmine nädal alustab uus telekanal, kanal 12 ja sealt hakkavad tulema siis rabarocki erisaated, kus tutvustatakse esinejaid vist.
klikkad rabarockile ja seal saate tutvustusel Sunrise Avenue olemas.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-

Pendulum oli raju!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Omaette kogemus ikka jah. Samas Mustasch tõmbas ka juba rahva ikka korralikult käima. Aga mind teeb rõõmsaks hoopis see, et sain Korraldajaonu käest lendu läinud väikese elevandi koos pojaga.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Pendulum oli raju!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Prodigy vastu ta muidugi ei saa jah. Aga üldiselt oli ikka väga kõva ja minu rahvas jäi rahule. Pendulum esineb see suvi korra veel Eestis. Kohta ja aega ei mäleta, aga midagi ta sealt lavalt lubas.Algselt postitas maamesilane Vaata postitustPendulum oli nädal tagasi Novarockil ikka vilets,vaevalt,et siingi parem oli,aga noh parema puudumisel.....aga las ta ollaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Hääl on ära, jalatsid mahakandmisel, enesetunne sitt, aga üritus oli üllatavalt vinge. Enamik nähtud bände üllatasid positiivses võtmes ja seda nii eesti kui välismaiste kollektiivide puhul. Pendulum oli vinge, Filter oli vinge, Orelipoiss oli vinge, Winny Puhh vinge, PIL üllatavalt hea. Tegelikult isegi Abraham ja muu põgusalt nähtud shit oli lõbus. Ainult Mustasch oli taaskord pettumus, no ei ole vaese mehe Motörhead, pigem nt kodutu mehe oma.
Üldiselt muidugi Meeskond oli tüütu. PILi ajal laulja palub, et tema publik võib kukil olla. Meeskond ikka tiris rahvast maha ja sai Rottenilt mõnuga sõimu. Samal ajal oli eesreas mingi ülejoonud keskealine jorss, kes tahtis hirmasti kakelda. Peale väikest tõmblemist sai Meeskonnameestele öeldud, et võtke see tüüp siit nahhuj, aga huuj liigutati. Mõttetu.
Kommentaar
-
Kaks sõna: fantastiline festival!
PS! Filteri saund oli eepiliselt sitt. Ainus pettumus sel festivalil minu jaoks. Kõik muu, mida vaatama sai mindud ja nähtud, oli väga hea!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
PIL oli 22a. tagasi Tallinnas muidugi parem, Johny oli kuidagi tujutu kohati... kahju ka et vanu lugusi tegi vähe (mulle tuttavaid lugusi oli vaid 3, millest " Not a love song" oli ka mingis imelikus töötluses) ja Sex Pistolsi lugusi ei mängitud ühtegi. Rahvas oli ka kuidagi tuim..aga mis sa nendest ülejoonud maa-jõmmidest ka tahad..nad enamus küll aru ei saanud kes või mis esineb, peaasi et saaks purgi Rocki kätte ja müra saatel jaurata... Kuna isesõitsin Viimsist kell 22:00 välja et vaid PILi näha ja olin teistele ka kaine autojuht tagasi teel siis võin öelda et ma pole juuatäis inimesi ühel m/cm2 kohta küll ennem nii palju näinud... üks väsinud rabarokkija magas Järvakandi südalinnas peaaegu keset teed u. 02:30 ajal - ime etkeegi teda alla ei ajanud... ÕUDNE ma ütlen on see joomineRummaBastards!
Kommentaar
-
Rabarock on rockraba, aus eestimaine festar, vaadake parem klippi, mis sai nädalake tagasi Berliinis filmitud.
Möllu rohkem kui 100 saksa marga eest.
Kontsert oli ülesehituselt nagu üks korralik vutiüritus. Sõbralikud, ülitolerantsed turvad, fännisektor, küljetribüünid rahulikemaile, pea kõik-see 17 000 meest-naist fännisärkides-värkides. Õlut ja muud head-paremat, wursti, soolakringleid müüdi ojadena-mägedena, pandi ka pürot. Kusjuures ei ühtegi maani täis tegelast, polnud ka politseid lõhnadega alaealisi otsimas-kottimas, kõiki puhuma sundimas. Politsei üldse puudus. Saksamaal ju al. 16. eluaastast õlts lubatud ja 0,5 promilli kojusõiduks. Piiripidav õllekultuur juba maast madalast selgeks õpetatud.
Rahvas möllas, tundis elust rõõmu ja kontsert lõppes lemmikbändi totaalse võiduga.
Nii nagu peale väljamaalt vutti kaenult koju tulles on üliraske end meie tühjade tribüünidega harjutada, ei leidnud ma mitte mingitki tõmmet, peale elamust Berliinis, kodumaist jooma-musaüritust külastada.
Kommentaar
-
True that. Ise jõin ka reedel ainult baltika nulli, kuna tundus, et esialgne plaan öösel autos magada kisub rõvedalt niiskeks olemiseks. Ja no ausalt, mingi viie õlle pealt ei paneks võibolla enam tähele, aga null promilliga paistis see kaader, kes festarile ainult jooma tuleb, eriti teravalt kätte.Algselt postitas jansa Vaata postitustRahvas oli ka kuidagi tuim..aga mis sa nendest ülejoonud maa-jõmmidest ka tahad..nad enamus küll aru ei saanud kes või mis esineb, peaasi et saaks purgi Rocki kätte ja müra saatel jaurata... Kuna isesõitsin Viimsist kell 22:00 välja et vaid PILi näha ja olin teistele ka kaine autojuht tagasi teel siis võin öelda et ma pole juuatäis inimesi ühel m/cm2 kohta küll ennem nii palju näinud...
Aga jah, et nähtud said siis reedese päeva esinejad alates JMKE-st. Electric Wizard jäi mulle suht kaugeks, aga tüübid olid nii omas mahlas, et lust vaadata. Mustaaž oli päris tugev esineja, aga muusikalises plaanis ikka neetult üheülbaline. Winny Puhh - võimas küte, ei olnud neid varem laivis näinud. Neil on muidugi minu meelest veel mitu 'kohustuslikku' lugu, mis ettekandmisele ei tulnud. Ja noh, muidugi lõpuks Pendulum; mul olid ootused ilmselt liiga kõrgeks aetud või rikkus asja ära see krõll, kes laval ringi kargas ja tobedusi mikrisse karjus, aga asi ikka päris viimase käiguni ei jõudnud.
Ja boonusträkina üks korralik fakk off korraldajatele, et parkla mingi kahe kiltsa kaugusele tekitasite ja selle eest veel 4 euri küsida julgesite. Ise ka muidugi loll, et julmalt kuhugi lähemale külamehe aia najale ei parkinud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar