Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tuumajaamaga või tuumajaamata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    Ei, nüüd lasen foorumist jalga, iroonia, sarkasmi, sardooni jms. isa saabus.
    Ma tänan, alati on hea enda kohta komplimente lugeda.

Aga ma tegelikult ei tulnud üldse tüli norima. Viitasin ainult sellele, et tegelikult vaidled sa Vutivaatlejale silmaklapid peas vastu ja paned talle sõnu suhu. Mul ei ole su rohelise maailmavaate vastu midagi ja su paari esimest postitust siin teemas oli väga asjalik lugeda. Edasi läks nii nagu alati. Nii palju siis arooniatest ja sardiinidest.
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Nafta maailmaturu hinda mõjutavad ikka palju rohkemad tegurid kui nõudlus
      Just, pakkumine ikka ka.

Kommentaar

Ma tänan hoolitsemise eest. Teatud maailmavaatega analüütikute sõnul polevat praegune EU sotsiaalpoliitika kuigi jätkusuutlik, seega ära raiska oma kallist aega ja ära muretse minu pärast. Ehk tõesti, mulle peks ei mõjukski, kes teab, mõtlesin et prooviks, äkki ikka mõjub. Loodan siiski tulevikus Sulle selleks võimaluse anda, oleks täitsa huvitav näiteks astraalselt peksa saada.
        Väga tore, et sa oma hinge eest hoolt kannad. Järgmise sammuna soovitan sul tegelema hakata veelgi rohelisema mõtteviisi arendamisega ning otsida viise, kuidas nullpunkti energia rahvale kättesaadavaks muuta, kui sa siin juba tuhandeid aastaid ette-taha arvestad.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
          Ma tänan, alati on hea enda kohta komplimente lugeda.

Aga ma tegelikult ei tulnud üldse tüli norima. Viitasin ainult sellele, et tegelikult vaidled sa Vutivaatlejale silmaklapid peas vastu ja paned talle sõnu suhu. Mul ei ole su rohelise maailmavaate vastu midagi ja su paari esimest postitust siin teemas oli väga asjalik lugeda. Edasi läks nii nagu alati. Nii palju siis arooniatest ja sardiinidest.
          Õigust räägid Silver! Kausaalsus jäi täiesti kahe silma vahele ja nägin silmaklapistatult ainult seda, kas autod võrreldes kunagisega seisavad vähem või ei.

Kommentaar

Tuumajaam pole lahendus

Andres Annuk, Eesti maaülikooli professor, energeetika osakonna juhataja - EMÜ tegeleb taastuvenergeetikaga.

iga kukk kireb oma õrrelt.
            How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Üks arvamusavaldus ka kirjaneitsilt: Kadri Kõusaar. Rohepapid ja tuumaenergia

Ja muidugi lugege ka kommentaare. Üks neist maine ja hall. Teine seevastu roosamulliline ja visioonikas. Eks igaüks leiab sealt oma.

Ahjaa, akadeemikud vanarauaks.

Kommentaar

ehk siis... kui ei meeldi, mine metsa elama
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Täna ETV-s kell 22.10 Tuumaoht. ka

Strandberg võtab ka tuumateemal sõna

Kommentaar

Üks mõte Sandor Liivelt. Eks igaüks otsustab ise, kas see arvamus vastab tõele või mitte.

Eesti Energia juht: energia säästmisel kasvab elektri tarbimine

Kommentaar

Miltonfriedmanilik majandusmudel tingibki igasuguse tarbimise kasvu - oluline on tarbida, mis loomulikult avaldub energitarbe kasvuna. Ükskõik kust tarbid, majandus tõuseb vaid siis kui tarbida ja majandus peab tõusma, seega tuleb tarbida. Seega poel vahet, kas suunatakse energia energiasäästu või ükskõik kuhu. Kuni eesmärgiks on materiaalne progress nii kaua tarbimine suureneb igal moel - progressi mõõdetakse energiakulus. Mõne teise mõõtevahendiga mõõtes hakkaks ehk energiakulu ka vähenema. Teatud indiviidid individuaalselt on võimelised energiatarvet vähendama - ühiskond tervikuna mitte(veel).

Kommentaar

Milline on sinu energiatarbimine ja millest sa oled valmis loobuma energia kokkuhoiuks?

Mille arvelt saaks riik ja ühiskond tulevikus kokku hoida?

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                          Milline on sinu energiatarbimine ja millest sa oled valmis loobuma energia kokkuhoiuks?
                          Ma arvan, et minu tarbimise juures pole mul eriti enam kuskilt loobuda, detailidesse ma ei lasku, aga tööl käin jala 3km iga päev jne. Sa võid enda tarbmise siin lahti laotada ja me võime seda analüüsida - mul selleks tahtmine puudub.

Mille arvelt saaks riik ja ühiskond tulevikus kokku hoida?
                          Riik ei saagi kokku hoida, kui senist majandusmudelit ainsa jätkusuutliku variandina nähakse. Lisaks ei ole riik sõltumatu oma otsuseid tegema juba ammu - aastast 2004.

Kommentaar

Riik ei saagi kokku hoida, kui senist majandusmudelit ainsa jätkusuutliku variandina nähakse. Lisaks ei ole riik sõltumatu oma otsuseid tegema juba ammu - aastast 2004.
                            Kas üleüldse on Eestil võimalik energiatarbimist vähendada? Või mida peaks muutma, et energiakokkuhoid oleks tervikuna võimalik?

Igal inimesel on alati võimalik energiatarbimist kokku hoida. Seda ka sinul. Kui sa räägid energiakokkuhoiu vajadusest, siis pead esmalt alustama endast, et jutt ei näiks sisutu. Ma tunnistan, et ei ole valmis oma mugavusi vähendama. Pigem hoopis vastupidi.

Kommentaar

Igal inimesel on alati võimalik energiatarbimist kokku hoida. Seda ka sinul. Kui sa räägid energiakokkuhoiu vajadusest, siis pead esmalt alustama endast, et jutt ei näiks sisutu. Ma tunnistan, et ei ole valmis oma mugavusi vähendama. Pigem hoopis vastupidi.
                              Minu energiatarbimine keskmisega võreldes on kindlasti palju väiksem ja ma ei pea vajalikuks oluliselt loobuda, aga nagu ma ütleisn, siis oma asju ei soovi arutada.(Jutud kõik saavad vähendada on jaburad - a la, hea küll, mina sõidan Hummeriga 100 km vähem, sina võta laps lasteaiast ja vii ämma juurde ei päde).
                              Kuni enamik on Sinusugused inimesed, kes ei ole valmis mugavusi vähendama, siis on vastus esimestele küsimustele olemas. Kui ei suudeta korrektiive teha peaga mõeldes, siis mõtleb need mõtted keegi teine ja energiatarbmist vähendatakse sunniviisiliselt - nagu ajaloos korduvalt juhtunud on(biomassi vähendamisega).
                              Hea küll, mõnusat nädalavahetust.

Kommentaar

... ma ei pea vajalikuks oluliselt loobuda ...
                                Kuni enamik on Sinusugused inimesed, kes ei ole valmis mugavusi vähendama ...
                                Sina oled siin rõhutanud energiatarbimise vähendamise vajadust, mitte mina ega keegi teine. Samas ei ole sa ise valmis energiat kokku hoidma, aga nõuad seda teistelt. Mina isiklikult ei pea samuti vajalikuks energiatarbimist vähendama nagu sinagi. Kuid mille poolest see asetab mind minusuguste sekka, aga sina asetsed kuidagi teises potis? Samuti ei ole sul vähimatki ideed, kuidas riik tervikuna saaks kokku hoida. Sellele vaatamata oled mees sellel teemal nõudmisi esitama. Sa oled jutustaja - muud ei midagi.

Kommentaar

Working...
                                X