Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tuumajaamaga või tuumajaamata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

100% tuumajaama vastu!
    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
    I don’t care what you think of me!
    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
      100% tuumajaama vastu!
      ja miks?

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
        Sina oled siin rõhutanud energiatarbimise vähendamise vajadust, mitte mina ega keegi teine. Samas ei ole sa ise valmis energiat kokku hoidma, aga nõuad seda teistelt. Mina isiklikult ei pea samuti vajalikuks energiatarbimist vähendama nagu sinagi. Kuid mille poolest see asetab mind minusuguste sekka, aga sina asetsed kuidagi teises potis? Samuti ei ole sul vähimatki ideed, kuidas riik tervikuna saaks kokku hoida. Sellele vaatamata oled mees sellel teemal nõudmisi esitama. Sa oled jutustaja - muud ei midagi.
        Eee...kui ma ei ole valmis loobuma, kas see tähendab automaatselt seda, et ma tarbin üle? Kas see tähendab seda, et ma ei ole juba loobunud? Tüüpiline maruparempoolse jutt ja ehkki ma olen kõik juba ära öelnud siis puudulik terviku tajumise võime ei võimalda sul lugeda tekstist välja seda mida kirjutan. Ma ei viitsi ka seletada, sest sul lihtsalt ei ole seda "geeni" või teadmisi.Olen sellistele ennegi üritanud midagi selgeks teha, see aga ei õnnestu - aja jooksul, asjade käigu juures värvitakse see muidugi puust ja punaseks, kui on potentsiaali aru saamiseks.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
          Eee...kui ma ei ole valmis loobuma, kas see tähendab automaatselt seda, et ma tarbin üle? Kas see tähendab seda, et ma ei ole juba loobunud? Tüüpiline maruparempoolse jutt ja ehkki ma olen kõik juba ära öelnud siis puudulik terviku tajumise võime ei võimalda sul lugeda tekstist välja seda mida kirjutan. Ma ei viitsi ka seletada, sest sul lihtsalt ei ole seda "geeni" või teadmisi.Olen sellistele ennegi üritanud midagi selgeks teha, see aga ei õnnestu - aja jooksul, asjade käigu juures värvitakse see muidugi puust ja punaseks, kui on potentsiaali aru saamiseks.
          Kui me juba hinnanguliseks läksime, siis võin hoopis vastupidi küsida - miks sa arvad, et kõik teised tarbivad mõttetult ja liigselt peale sinu enda? Sa esitad nõudmisi, mida ise ei ole valmis täitma. Aga miks peaksid teisedki kokku hoidma, kui nad tarbivad enda äranägemise kohaselt samuti vähe? Ma ei ole väitnud mitte poole sõnagagi, et sa tarbiksid üle. Sa esitad üldistusi hoomamata terviklikku pilti. Ma võin ju juhm olla ja ei saa koos minusugustega sinusuguste mõtetest aru. Kuid kes on minusugused ja millest me ikkagi aru ei saa? Seepärast esitangi küsimusi, kust pärinevad sinu hinnangud energia kokkuhoiu suhtes? Samuti, mille alusel sa paigutad minu minusuguste sekka ja ennast maailmapäästjaks? Ja kui sa parasjagu maailma ei päästa, siis Eestit kohe kindlasti, sest ainult sina omad tõemonopoli. Samuti ei muuda minu nüri olek sinu hinnanguid valmisoleku suhtes energia tarbimist vähendada. Kui sina ei ole valmis energiatarbimist vähendama ja teisedki mitte, siis kuidas saavutada sinu naiivne ootus energisäästuks?

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
            Kui me juba hinnanguliseks läksime, siis võin hoopis vastupidi küsida - miks sa arvad, et kõik teised tarbivad mõttetult ja liigselt peale sinu enda? Sa esitad nõudmisi, mida ise ei ole valmis täitma. Aga miks peaksid teisedki kokku hoidma, kui nad tarbivad enda äranägemise kohaselt samuti vähe? Ma ei ole väitnud mitte poole sõnagagi, et sa tarbiksid üle. Sa esitad üldistusi hoomamata terviklikku pilti. Ma võin ju juhm olla ja ei saa koos minusugustega sinusuguste mõtetest aru. Kuid kes on minusugused ja millest me ikkagi aru ei saa? Seepärast esitangi küsimusi, kust pärinevad sinu hinnangud energia kokkuhoiu suhtes? Samuti, mille alusel sa paigutad minu minusuguste sekka ja ennast maailmapäästjaks? Ja kui sa parasjagu maailma ei päästa, siis Eestit kohe kindlasti, sest ainult sina omad tõemonopoli. Samuti ei muuda minu nüri olek sinu hinnanguid valmisoleku suhtes energia tarbimist vähendada. Kui sina ei ole valmis energiatarbimist vähendama ja teisedki mitte, siis kuidas saavutada sinu naiivne ootus energisäästuks?
            Sa ikka ei saa aru, ma ei kavatse siia foorumisse kirjutada oma energiatarvet ja seda analüüsima hakata. Sul ei jää muud üle kui uskuda seda mida ütlen, kui väidan et tarbin keskmisest vähem. Kui ei usu, ära usu, mul on suva. Kui ma ütlen, et mul ei ole ilma investeerimata energiatarvet oluliselt vähendada, siis nii see on ja ma ei hakka Sulle midagi tõestama Lisaks ei võimalda regionaalpoliitika Eestis olulist energiasäästu, vähemalt minu puhul.
            Kui Sa mu esimese postituse läbi loed, siis saad vastuse ka oma viimasele küsimusele.

Kommentaar

Lisan veel ühe arvamuse - Eestil on suht muljetavaldav tuumaminevik olnud:

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                Lisan veel ühe arvamuse - Eestil on suht muljetavaldav tuumaminevik olnud:
                http://www.postimees.ee/?id=427200

See kirjutis läheb veidi ulmefantaasia valdkonda. Kõike ei viitsinud lugeda, kuid esineb väga tugevate statementidena esitatud mõtetes suuri põhimõttelisi vigu. Sügavalt lahkama ei hakka.

Ühiskonnas lihtsalt napib inimesi, kes suudaksid sünteesida mõlema poole seisukohti ning ehitaksid sildu eri poolte vahele.

Sellega olen pm nõus. Eestis napib üldse pädevaid inimesi võtmaks sõna emmal-kummal poolel, rääkimata sildade ehitamisest.
                How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Olgu kuidas on, Ukraina igatahes ütleb ei.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                  X