Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Otsin tööd

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Otsin tööd

Kellegil suveks tööd on pakkuda?

Võiksid oma vanuse alustuseks avaldada, see on tööpakkumisel suhteliselt oluline.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Mis tööd ja kus asud oleks pakkujatele kindlasti abiks

Kommentaar

Pakun tööd !

Tööks oleks pakkuda töö otsimist mulle!
        Tasu: igavene kuulsus ja vimpel millel on kujutatud midagi sinu minevikust

Tööks sooviksin suveks paadi värvimist.
        Palgasoov: keskmine

Kommentaar

Algselt postitas rixpoiss Vaata postitust
          Kellegil suveks tööd on pakkuda?
          Jah, on küll. Nõutav logistikaalased teadmised (soovitatavalt ka haridus) ja soov ennast sellel alal arendada.

Kui aga vanust umbes 15 ja Pirita rannas jäätist või aajalehti tahad müüa, siis kahjuks ei oska aidata.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ämma-Äia juures oleks vaja tallist sõnnik välja vedada ning kanaaed valmis ehitada
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Ausalt öeldes olen ma siin esinevates inimestes kergelt pettunud. Tööotsija pole küll ennast korralikult väljendanud, kuid selline ilkumine ajab lihtsalt südame pahaks. Lõppkokkuvõtteks on ju positiivne, et noor inimene suveks tööd otsib, mitte ei jõlgu niisama ringi.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Ausalt öeldes olen ma siin esinevates inimestes kergelt pettunud. Tööotsija pole küll ennast korralikult väljendanud, kuid selline ilkumine ajab lihtsalt südame pahaks. Lõppkokkuvõtteks on ju positiivne, et noor inimene suveks tööd otsib, mitte ei jõlgu niisama ringi.
                No aga minu pakutud tööd pn vaja reaalselt ära teha.kui ei sobi siis ei sobi
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  Ämma-Äia juures oleks vaja tallist sõnnik välja vedada ning kanaaed valmis ehitada
                  müstiline on see, et sul naine on ja veel müstilisem et ka ämm-äi.

Kommentaar

Pakun tööd. Tööotsijalt nõutud soome keele A1-taseme oskus ja võime žönglöörida põlevaid kurikaid paljastavas kostüümis. Tasu on kokkuleppeline.

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
                      Pakun tööd. Tööotsijalt nõutud soome keele A1-taseme oskus ja võime žönglöörida põlevaid kurikaid paljastavas kostüümis. Tasu on kokkuleppeline.
                      Pöördu Icemani poole.
                      Hala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
                        Pöördu Icemani poole.
                        Ta ei saa, ta läheb sõtta.

Kommentaar

Tere! Olen 27 aastane (noor)mees, kes otsib tööd Tallinnas. Erinevatel põhjustel lahkusin Eestist 19 aastasena ning tagasi tulin eelmisel aastal, põhjusega lõpetada nö poolelijäänud haridustee kaugõppes, kuna sooviksin ellu viia enda unistuse, mida ilma hariduseta ei saa. Kogutud raha on läinud kooli ja korteri peale ning veel oktoobrini vean vblla välja, siis aga tahaksin liikuda pealinna poole. Õpin hetkel Tartus, aga siin on pea võimatu tööd leida ja see nagu olekski peapõhjus siit lahkumiseks. Olen saatnud enda CV kõikjale, aga vastuseid pole senini tulnud. Võimalik oleks saada tööd telefonistina, aga see on ülimalt ebastabiilse palgaga. Pealinn loodetavasti pakub rohkem alternatiive ning saaksin lasta end ka kooliga Tallinnasse üle saata. Kui jõuaks maksta korteri eest üüri, osta makarone ning nädalalõppudel Florale kaasa elamas käia, oleksin rohkem kui rahul. Töö sobib nii täis kui poole kohaga. Loodaksin vältida ehitus- ja restoranitöid, ülejäänud sobivad ilmselt kõik. Kui teil on pakkuda mõni töökoht, siis võtke minuga palun ühendust ningsaan teile enda cv saata: ground.hopper@mail.ee
                          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Working...
                          X