Màrgin àra, et mulle ei meeldi juba by default autoga sòita ja seepàrast olen antud teemal keskmusest nàrvilisem. Seepàrast (pluss vajaduse puudus) pole ka lube teinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top 5 elu edetabelid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAga kirjeldatud ristmikul pole Liivalaiast vasakpööre Pärnu maanteele kindlasti peatee. Lihtsalt täpsustuseks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Mingid punkarid on teema üle võtnud ja kraavi ajanud.
Viimane aeg rajale tagasi lükata
Top viis poppi kohta Tallinnas, kuhu ma ei ole jõudnud (vabatahtlikult) või ei saa enam jõuda
1. Dekoltee
2. Privee
3. Butterfly Lounge (korra käisin, sunniviisiliselt)
4. Varblane
5. Shooters (paar korda olen übermälleris sinan sattunud. Mitte kunagi omal agitatsioonil)
Kommentaar
-
BOT viis EMA (eesti muusikaauhindade) jagamiselt 2015
1. Ott Lepplandi naljad ()
2. Eda-Ines Etti naljad
3. Getter Jaani ja selle Põhja-Tallinna düüdi ühislaulmine, mis oli piinlikum Kui Michael Jacksoni kontsert tanki ja roosiga
4. See, et ma enamus nominente ei tea.
5. Jaak Joalale anti elutöö preemia alles nüüd sest teati, et ta nagunii saadaks kõik persse ning ei tuleks auhinda vastu võtma? Nüüd postuumselt oli hea anda.
Kommentaar
-
Kuulasin kõik Eesti Laulu 20 osalejat ära. Tore eesti popp, vist.
Laulud mida ma ei soovitaks kuulata ehk top5 kõige tüütumat/igavamat lugu:
1. Tiiu talu tütreke
2. Saatuse laul
3. Light up your mind
4. Kordumatu
5. Kellega ma tutvusin?
Kui vähegi saate, käige ringiga mööda.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKui vähegi saate, käige ringiga mööda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLinkinud siis need asjalikumat sorti palad hoopis.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
(ma vist pole seda enne teinud?)
top5 vigastust
1. nelja õlle pealt tundus jalgpallimängimine hea mõte. vastane tsenderdas, astusin talle jalale, hüppeliigese sidemed läksid. kuu karku ja jalg valutab hooti siiani.
2. nelja õlle pealt tundus jõkkehüppamine hea mõte. keha hüppas välja, jalad mitte ja smäshisin jalaga vastu kallast. varbaluumurd ja kolm nädalat kipsi.
3. rohkem kui nelja õlle pealt tundus korvpallimängimine hea mõte. tahtsin palli kaaslasele sööta, aga pall ei läinud käest lahti, koperdasin ja lendasin näoli lohisedes asfaldile. kolm nädalat kärnas nägu, väikesed armid siiani näos ja nina siiani kõver ja vajaks oppi.
4. olin ca 10 ja sõitsime ratastega vormeleid. olin schumacher, ees oli häkkinen, tahtsin sisekurvist mööduda, aga sõitsin häkkineni tagaratta sodiks, lendasin ise üle lenksu ja maandusin nii, et vastase ratta kodas oli reies kinni. arm siiani.
5. hmm, viiendat praegu ei tule
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHu?-l oli üks hea plaat. Lennal oli üks tore laul. Et ma nüüd ei tea.
Elu halvim pohmakas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar