Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
TOP 5 söögikohad Haapsalus, kus ma käinud olen viiamse aasta jooksul
1. RADO
2. Von Gernet
3. Wiigi kohvik
4. Dietrich
5. Sidrun ja Trühvel.... või oli see vastupidi...
Kindlasti on väärt ka Kuursaal ja olen kuulnud häid sõnu ka Meraki kohta, aga ise pole kumbagi sööma jõudnud.
Ja pariamd saiakesed on Müüriääre pagaris.
Kui sellisest tabelist puuduvad Laterna Baar ja Teele kohvik, siis sa lihtsalt ei tea, millest räägid.
Aga jah, Haapsalu on erinevate heade söögikohtadega õnnistatud.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kui sellisest tabelist puuduvad Laterna Baar ja Teele kohvik, siis sa lihtsalt ei tea, millest räägid.
Aga jah, Haapsalu on erinevate heade söögikohtadega õnnistatud.
Ma nüüd Laterna Baari päris samasse nimekirja ei paneks jah. Ja ma tean, millest ma räägin. Laterna Baaris käisin esimest korda ma arvan umbes 97 ja haapsalus käin endiselt suviti iga nv.
Teele on OK, aga Müüriääre on parem. Kringlid siiski jah, Teeles Haapsalu parimad. .
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Viimasest külastusest on ma arvan kaks aastat möödas. Aga ta pole vist ka kunagi mu lemmik koht olnud. Ei oska ühtegi objektiivset põhjust väja tuua.
Pettumust pole olnud, aga otsest wow efekti ka mitte
Haapsalus pmst aint turistikad ja kõikuva* kvaliteediga toidukohad ongi
* juhtub igal pool - seal paistab lihtsalt paremini silma
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar