Kelechi pennal rikkus kõik ära. Panus kaotatud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Briti jalgpall
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKelechi pennal rikkus kõik ära. Panus kaotatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmille peale täna panustad siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustShu peaks ju millalgi oma esimese võidu saama. Lüüa nagu on suutnud ka. Ehk suudavad ka hoida. Äkki siis täna tuleb.
Ja et mitte niisama targutada, siis olen viimasel ajal ka veidi tippliigade suunas vaadanud. Täna tundub parim panus mu jaoks ManU - Wolves btts no @1,9
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust0,53 väravat mängu kohta ei kvalifitseeru just üleliia optimistlikuks näitajaks, et nad väravaid lüüa suudaks. Nii nukker see olukord muidugi olla ei tohiks. Väravavõimalusi siiski suudetakse veidi luua ja expected goalsi järgi peaks neil 8 asemel 16 väravat olema, mis on liiga suurim erinevus tegelikkusest. Eriti suured käärid tulevad aga xPTS põhjal, mille järgi vääritaks koguni 11,83p enam kui hetkel. Oddside põhjal Sheffieldil täna väärtust pigem ei ole, aga millalgi hakkavad seal asjad kindlasti paremuse suunas liikuma ka turniiritabelis (kui just emotsionaalselt täiesti ära ei laguneta).
Ja et mitte niisama targutada, siis olen viimasel ajal ka veidi tippliigade suunas vaadanud. Täna tundub parim panus mu jaoks ManU - Wolves btts no @1,9
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustma olen ka gämbler
Manu+Arsenal+SHU@12
Vamos
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOtsustasin siiski viimase hetkel panustada viigile. Panin veel kombosse ka Che ja Villa viigi. Koef 14.44 ja tootisAlgselt postitas allars Vaata postitustEi tulnud siiski Shu võitu. Sotoni ja Whu viik ja Arsenali võit läksid siiski täppi.
Kommentaar
-
Algselt postitas bocadilla Vaata postitustVõitvad panused avaldad alles pärast mänge?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar