Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Meistrite Liiga ja Euroopa Liiga
Collapse
X
-
Pigem kalduks Valencia poole, sest Baselil on puudu paar tähtsat mängijat.AZ Alkmaar -Benfica
Basel-Valencia
FC Porto -Sevilla
Lyon -Juventus
Jagaks paari mõtet nende mängude kohta. Ootan ka tagasisidet.
AZ Alkmaar -Benfica mängus prooviks Benfica väravad over 1,5. Koef on 1.68 . Lisaks võiks veel proovida X/2, selle saaks kätte 4.50 koefiga.
Basel-Valencia, siin panustaks Baseli võidule. Võidu koef on 3.45
FC Porto -Sevilla, siin panustaks samuti kodumeeskonna võidule. Koef on 1.85
Lyon -Juventus selles mängus võtaks riski ja prooviks panusta under 0,5 väravat mängus. Koef on 10.00. Lisaks siis võik juba proovia täpset skoori ennustada 0-0. Selle koef on samuti 10.00
Juventuse mängus prooviks X/2 (viik poolajal/Juventus)Kommentaar
-
Chelsea -PSG:
Ma ise ilmselt lükkan kas over 2.5 või BTTS! Kellel on BET365 kasutaja, siis miks mitte proovida seda: Chelsea to win+both teams to score(3.75 koef). Ilma Ibrata PSG vaevalt suudab vastu hakata, aga Cavani vast ühe kolli ikka ära lükkab. Samas käis läbi vist fakt, et Lavezzi on kõigis (3) mängus Tshelski vastu skoorinud. Triobet pakub ka riskivaba beti. Jään ootama teiste arvamusi

Kommentaar
-
Ise proovin üle 10 nurgalöögi koef 2 @ Bet365Chelsea -PSG:
Ma ise ilmselt lükkan kas over 2.5 või BTTS! Kellel on BET365 kasutaja, siis miks mitte proovida seda: Chelsea to win+both teams to score(3.75 koef). Ilma Ibrata PSG vaevalt suudab vastu hakata, aga Cavani vast ühe kolli ikka ära lükkab. Samas käis läbi vist fakt, et Lavezzi on kõigis (3) mängus Tshelski vastu skoorinud. Triobet pakub ka riskivaba beti. Jään ootama teiste arvamusi
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Uskumatu tõesti, olin väga pettunud selles mängus, Webb, kes tavaliselt pillub kaarte kahte lehte, ei teinud seekord seda teps mitte ja kaotatud bet oli tõsiasi. Eks üleüldiselt on CLi panustamine alati paras risk olnud, aga kuidagigi tuleb oma vaatamisele ju lõbu lisada
Edit: Keegi täna ka midagi proovib? Või puhkate?
Kommentaar
-
Täna muud soovitust pole kui pange rahad koduväljakul mängivate meeskondade peale. Ehk kodumeeskonnad võidavad oma mängud.Uskumatu tõesti, olin väga pettunud selles mängus, Webb, kes tavaliselt pillub kaarte kahte lehte, ei teinud seekord seda teps mitte ja kaotatud bet oli tõsiasi. Eks üleüldiselt on CLi panustamine alati paras risk olnud, aga kuidagigi tuleb oma vaatamisele ju lõbu lisada
Edit: Keegi täna ka midagi proovib? Või puhkate?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar