Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kaugete riikide jalgpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna teema aktiivne ja eile Copa Libertadores toitis kenasti, siis proovin tipe jagada. Arutelu ja küsimused oodatud!

Velez Sarsfield - Newell's Old Boys (kell 1.00)
    Selles mängus on üks suur eksitav faktor ja see on liigatabel. Velez, erinevalt NOB-ist, ei ole suutnud Copa Libertadoresi kõrvalt liigas väga resultaati teha, kuid alagrupid on nüüdseks läbi kuni järgmise nädalani ning täna on uus päev. Ma näen selles mängus pigem mõlemaid skoorimas või viigistamas ehk siis eeldan 0:0 või 1:1 reslutaati. Velez näib jah räsitud, kuid kui alg11 näen, annan oma eelistuse. Mu suur soovitus: ärge proovigegi kellegi võitu või viike, sest see on nii ebakindel mäng, kuid magusad koefid kindlasti meelitavad seda tegema!

Santiago Wanderers - A. Italiano (kell 2) üle 2,5 @1,60
    Väravad! Koefid võitudel-viikidel üsna tasased, seega väravad! Mängu 10-15 minutiga otsustan vast, kuid üle 2,5 on suhteliselt kindel, 3,5 juba mammum ning BTTS on lausa tasuta raha!

Racing Club - Colon de Santa Fe (kell 3.15)
    Racingu koef on 2,0, kuid ma eelistan nad esimesena skoorima panna! Soovitan ka teil, kuid enne vaatan vast mängu ka kui aega on.

Los Millionarios - Itagui Ditares (kell 3.45) Millionarios @2,0
    Copa Libertadores lõppes pettumusega, täiskahurid liigale! Väga väravaid ja isegi DnB omab kindlat väärtust. Samas securige ära!
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
      Pärast väikest ja kiiret analüüsi on minu valikud:
      Libertad Asuncion v CA Tigre - Libertad Asuncion @ 1.61
      Fluminense RJ v Caracas - Fluminense RJ @ 1.28 (kombosse eelmisega = 2.08)
      Huachipato v Gremio RS - Over 2.5 @ 1.80
      Sporting Cristal v Palmeiras - DNB Palmeiras @ 1.80
      Sporting Cristal v Palmeiras - BTTS Yes @ 1.83
      Huachipato v Gremio RS - BTTS Yes @ 1.61
      San Jose v Real Potosi - San Jose @ 1.44 (kombosse eelmisega = 2.33)
      bet365
      Hea, et proovisid jah, aga sa tegid paar suurt viga. Esiteks sellised pisikesed koefid meeskondadel, keda sa ei tunne, ei oma väärtust. Näiteks see San Jose, Libertad jms.

Lisaks üks näide: Sporting Cristal v Palmeiras VERSUS Huachipato v Gremio RS on hea näide. Palmeiras polnud põhikoosseisuga ning Sporting samuti ei mänginud millegi peale. Tulemus? Aupunkt, mis Palmeirast ei morjendanud. Huachipato ja Gremio aga teine tera, sest tšiillased olid kõikides (!) eelmistes mängudes skoorinud ning võit oleks nad edasi viinud ehk see tähendas kohe kiiret survet. Gremio aga pidi vaid püsima Huachipato rütmis ehk mitte selle mängu kaotama. Ja üks värav kummagile näis üsna kindel, kuna Gremio oli põhiga ja Huachipato kodus.

Ja toonitan, et ma ei ole mingi ekspert. Lihtsalt palju mänge näinud ning suudan tihtipeale mängu kulgu eeldada. Samas on L-A jalgpalli minu arvates konkurentsitult kõige raskem ennustada just selle etteaimamatuse pärast. Edu aga soovin kõigile, kes seda sektsiooni elus hoiavad!
      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

ja sinu eelistus velezi - nobi m2nguks?

Kommentaar

Ma securin mõlemad skoorima ära ja üritan hittida 5-15 minuti põhjal, kes skoorib esimesena vist.

Igatahes suurem usk on NOB-i, neil kõva algkoosseis ja pole 120 mintsa pikkust karikakaotuse maitset peas ja jalgades.

NOB selles mängus kuivale ei jää ning ja Velez suudab ehk kodus rotatsiooniga ära lüüa.

Parim vast DnB NOB-ile!!! 10 minutit on NOB pallivaldamisega omanud, aga mõlemal null võimalust.

Haha, Soccerway andis enne mängu algkoosseisu Scocco, sellega sain petta veidi.

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
            Ma securin mõlemad skoorima ära ja üritan hittida 5-15 minuti põhjal, kes skoorib esimesena vist.

Igatahes suurem usk on NOB-i, neil kõva algkoosseis ja pole 120 mintsa pikkust karikakaotuse maitset peas ja jalgades.

NOB selles mängus kuivale ei jää ning ja Velez suudab ehk kodus rotatsiooniga ära lüüa.

Parim vast DnB NOB-ile!!! 10 minutit on NOB pallivaldamisega omanud, aga mõlemal null võimalust.

Haha, Soccerway andis enne mängu algkoosseisu Scocco, sellega sain petta veidi.
            palju õnne kes seda mängu mu soovituste järgi kaasa mängisid! Ise tegin uskumatu laivi pela just tänu nobi hiiglaslikule koefile

Kommentaar

t2nud football2u! aga t2na juba uued m2ngud

Kommentaar

kuna teema aktiivne ja eile copa libertadores toitis kenasti, siis proovin tipe jagada. Arutelu ja küsimused oodatud!

velez sarsfield - newell's old boys (kell 1.00)
                selles mängus on üks suur eksitav faktor ja see on liigatabel. Velez, erinevalt nob-ist, ei ole suutnud copa libertadoresi kõrvalt liigas väga resultaati teha, kuid alagrupid on nüüdseks läbi kuni järgmise nädalani ning täna on uus päev. Ma näen selles mängus pigem mõlemaid skoorimas või viigistamas ehk siis eeldan 0:0 või 1:1 reslutaati. Velez näib jah räsitud, kuid kui alg11 näen, annan oma eelistuse. Mu suur soovitus: ärge proovigegi kellegi võitu või viike, sest see on nii ebakindel mäng, kuid magusad koefid kindlasti meelitavad seda tegema!

santiago wanderers - a. Italiano (kell 2) üle 2,5 @1,60
                väravad! Koefid võitudel-viikidel üsna tasased, seega väravad! Mängu 10-15 minutiga otsustan vast, kuid üle 2,5 on suhteliselt kindel, 3,5 juba mammum ning btts on lausa tasuta raha!

racing club - colon de santa fe (kell 3.15)
                racingu koef on 2,0, kuid ma eelistan nad esimesena skoorima panna! Soovitan ka teil, kuid enne vaatan vast mängu ka kui aega on.

los millionarios - itagui ditares (kell 3.45) millionarios @2,0
                copa libertadores lõppes pettumusega, täiskahurid liigale! Väga väravaid ja isegi dnb omab kindlat väärtust. Samas securige ära!
                kõik täppi!!!! Eriti täppi läks Racing esimesena skoorima, sest nad lasid Colonil lõpu eel viigistada.

Kommentaar

kõik täppi!!!! Eriti täppi läks Racing esimesena skoorima, sest nad lasid Colonil lõpu eel viigistada.
                  Millionariois ei v6itnud ju ega saanud viiki.

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
                    Millionariois ei v6itnud ju ega saanud viiki.
                    Fakk, oli jah. Ma panin nad esimesena skoorima, seega ma ei vaadanud unise peaga, et siia panin nad võitma, my bad.

Kommentaar

Arsenal de Sarandí - San Lorenzo pick 1 koef 2.25
                      kas see koef on väga magus või ma ei jaga L-Ameerikast suurt midagi ?

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                        Arsenal de Sarandí - San Lorenzo pick 1 koef 2.25
                        kas see koef on väga magus või ma ei jaga L-Ameerikast suurt midagi ?
                        Mõlemat?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

jah, ma ei jaga seda L-Ameerikat

Kommentaar

Tigre hetkel AJ vastu mängimas, isiklikult soovitaks kodumeeskonna esimesena skoorima panna.

Kommentaar

See mäng oli kaartide poolest kindlasti fixed...

Kommentaar

Algselt postitas rando3 Vaata postitust
                                See mäng oli kaartide poolest kindlasti fixed...
                                Kahtlen sügavalt. See on lihtsalt Lõuna-Ameerika jalgpall, kus mehed keevad väga lihtsalt üle ja olukordadesse minnakse liialt suure hurraaga sisse.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X