Mainiks veel seda, et nad pakuvad ilmselt parimatel tingimustel sissemakse boonust, vähemalt neist pakkumistest, mida olen näinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alternatiivsed kontorid
Collapse
X
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustMainiks veel seda, et nad pakuvad ilmselt parimatel tingimustel sissemakse boonust, vähemalt neist pakkumistest, mida olen näinud.
Kommentaar
-
10 korda. 100 Protsendiliselt läheb arvesse alates koefist 1,2( bet365s näiteks 1,5, trios 1,8). Aga tiba väiksem osakaal on isegi 1,09se koefiga läbimängides. Lisaks on seal veel mingi selline reegel, et kui teha kombo panus siis 5 foldi puhul läheb iga panus arvesse 120-140 protsendiliselt. Kodulehelt ei leidnud ka ise seda infot, aga support chattis pika teksti selle kohta. Support jättis ka kiire ja asjaliku mulje, erinevalt näiteks triobetist. Ühesõnaga leidsin, et võib lisaks 365le paralleelselt ka unibeti proovida. Väikseks tõrvaks meepotis vaid see, et 365ga harjunud kasutajale jääb sealne livebettimis turg kitsaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustrahasid liigutad millega? Skrill, paypal, netipank?
Kommentaar
-
Tervist panustamise sõbrad... Pakuks vähe "tippe", kui on soovi.... kel on soovi, kirjutagu mulle.... huntliba@gmail.com
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar