Mulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küll Kahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küll Kahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küll Kahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
Kommentaar
-
Väike offtopic blogis, vabandan, aga see PAOKi Benfica mäng oli huvitav. Koef oli tugevasti under 2.5 poole kaldu (1,6) samal ajal, kui over oli 2,3.
Signs were in the air though, võite ise ette kujutada seda pidu, kui 25 minutiga 3 löödud olid.
Lisaks, West Ham - Wolvesi mängul on coolbetis külaliste võidukoef 3. Selline miks mitte proovida."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustChelseaFC korralik võtukasAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustKust sellise mõte peale üldse tulid et üle 9.5 proovida haha
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustvastan ise, sest see on value. pikalt siin foorumiski lahatud teema result oriented mõtlemine vs valuegamble. panen puusalt, et 20st 19l korral ei oleks see panus võitnud ja antud vastasseisus samade koosseisudega ei pruugi seda väärtust kunagi kinni püüda, aga kuna analoogseid situatsioone tuleb ikka ja ikka ette, siis long run teed ikka kenasti profitit.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusttõenäoliselt ChelseaFC on jätnud siia postitamata 50 sarnast panust, mis ei võitnud
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustvabandust, 67 panust ei ole postitanud - siis on breakeven
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustvabandust, 67 panust ei ole postitanud - siis on breakeven
Kommentaar
-
Plussis ikka olen jah. Muidu ju ei viitsiks tegeleda. Aga idee selle peale andis kontor ise, kes selliseid koefitsente Ja liine pakub. Nad teevad seda mänge vailimata ja parim oli vast naiste CLi eelringides, kus sai tihti o10.5-11.5 67se koefitsendiga. Et noh, kui väravaliin mujal kontorites oli nt 6.5-7 Siis peab ju proovima. Value on seal kindlasti. Eile lähtusin põhimõttest, et kui läheb trumm siis lähevad ka pulgad. Teada ju, et Flora on võimeline väravaid lööma ja Welcol nädala sees ebamugav sõit. Sai ka muidugi seal igasugu Flora handikäppe tehtud. Welco kapten Valtna puudumine andis kindlasti ka mentaalselt tunda. Ja no Flora on ennegi 2kohalised numbrid kätte saanud see hooaeg. See aus koefitsent sinna 20-25 kanti võinukski olla.
Üldiselt olen ma viimasel ajal natuke oma panustamistaktikat muutnud, et max value mangudest välja pigistada. Kui tiim A vs tiim B on minu jaoks nt 50-50 mang Ja kontorid tulevad 1.5 handiga tiim A poole välja, siis on ju kindel valik võtta tiim B +1.5 ja olla longrunis ilusti plussis, eeldusel et see sai õieti price’itud. Samas tihti suuri summasid Eesti liigadele ei saa ning siis tasub ju proovida nii tiim B dc, dnb kui ka voitu. Koefid Ja risk muidugi suuremad, kuid ka reward kordades suurem ning pikas perspektiivis on kasum palju ilusam.
See muidugi eeldab ka suuremat panka ja valmisolekut mõnda aega punases olla, aga eriti Eesti liigades tundub see taktika toitvat 😊
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar