Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
telekavaataja, sa rallis ka kodus oled? mulle tundub toyota tiimi võit (hooajaarvestuses) 2,75 päris hea.
Mu kiire matemaatika ütleb, et tõenäosus on üle 37% küll. Aga ma olen rallis pigem kõrvalvaataja, seega, mis see protsent minu meelest peaks olema, öelda ei oska.
Taani on kihlveokontorite arvates kodus favoriit. Jah Taani peaks olema parem tiim kui Wales. Aga see praegune jama võiks ja peaks segama, eks ole näha kuidas ennast kokku võetakse. Wales on heas vormis, iseasi kas nüüd see üks lisamäng väsitas neid liialt. Mina arvan, et hetkel on seis 50-50 ja kindlasti väike mõttekoht.
Taani on kihlveokontorite arvates kodus favoriit. Jah Taani peaks olema parem tiim kui Wales. Aga see praegune jama võiks ja peaks segama, eks ole näha kuidas ennast kokku võetakse. Wales on heas vormis, iseasi kas nüüd see üks lisamäng väsitas neid liialt. Mina arvan, et hetkel on seis 50-50 ja kindlasti väike mõttekoht.
Walesi vastu on siis rivis taas põhisats?
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar