Algselt postitas cabron
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTaani Käsipall
20:30 AaB - Arhus
Arhus over 2.5 @1.79 (Optibet)
10e
Väärtus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVahest mõttesse ei ole tulnud, et päevatöö quitida ja hakatagi reaalselt ainult panustama?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusttvaataja on buukina töötades palju efektiivsem panustaja olnud, seega ei meiki väga senssi quittida?
Kommentaar
-
Ma ei tahaks siit töölt ära minna juba selle pärast, et ma tõsiselt kaifin sellest tööst. Tööst, töökorraldusest, kollektiivist, asukohast, võimalustest jne. Praegusel juhul peaks peast dauno olema, et lahkuda. Ehk siis ma ei tee seda raha pärast ja soovin kõigile leida elus asi, mida nauditakse samapalju, kui mina seda tööd praegu.
Telekavaataja blogi see hooaeg on ju sisuliselt eksperiment. Mõni aega vaatlesin, mõni aeg töötasin süsteemi välja ja siis otsustasin proovida. Mul ei ole mingit suurt strateegiat, mul ei ole eesmärki rikastuda. Ma eraldasin 480 eurot (mis on kõik tulnud kas MMi konkurssidest või Skrilli jääkidest) ning proovisin need mängida. Vaatame, kuhu me jõuame sellega.
Aga kui ma peaks töötuks jääma, siis kogu andmebaas ja info jääb mulle kättesaamatuks, seega sellisel kujul jääks asi katki. Saaksin vaid nillida bookiede eksimusi kohalikul turul, aga jee ma viitsin sellega tegeleda.
Ja muidu, lihtsalt huvi pärast, kas keegi mängib kaasa ka mu panuseid ja mis ulatuses?
Kommentaar
-
mulle meenub su blogiga seoses http://www.daily25.com/ blogi. Tema küll jälgib konkreetseid tasulisi tippijaid, mitte ei korja igaltpoolt inffi kokku, nagu sa teed.
Kommentaar
-
Käsipall, Venemaa
18:30 Peterburg - Spartak
Spartak @2.68 (Optibet)
10e
Ise pean ka koduseid favoriidiks, aga mitte nii palju. 2.3 Spartakile oleks aus.
Võrkpall, Challenge Cup
19:00 Gentofte - Saaremaa
Saaremaa @2.2 (Pinnacle)
10e
Ise arvan, et peaks olema 50/50 odds.
Korvpall, Eurocup
19:00 Rytas - Unics
Rytas @2.75 (Pinnacle)
10e
Unics on edasipääsenud + suht sitt reis seljataga. Juhtuda võib küll.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar