Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti Korvpalli I Liiga
17:30 G4S NoorteLiiga - Paide Viking Window Paide @5.75 (bet365)
10e
See päris hea pakkumine jah... Rahad lendasid vist kiirelt peale sinna, et hetkel mäng üldse maha võetud. Krt ei saa rahulikult lõunal ka käia ilma telefoni chekkimata
See päris hea pakkumine jah... Rahad lendasid vist kiirelt peale sinna, et hetkel mäng üldse maha võetud. Krt ei saa rahulikult lõunal ka käia ilma telefoni chekkimata
No mul näitab ainult EMU-Kohila ja Kalev-Tamsalu mänge. Kusjuures hommikul juba mingi 11 aeg chekkasin ka, et vaadata mis liinidega Paide mängule välja tuldud, olid ka ainult need 2 mängu. Millal teil õnnestus need koefid saada ma ei tea...
No mul näitab ainult EMU-Kohila ja Kalev-Tamsalu mänge. Kusjuures hommikul juba mingi 11 aeg chekkasin ka, et vaadata mis liinidega Paide mängule välja tuldud, olid ka ainult need 2 mängu. Millal teil õnnestus need koefid saada ma ei tea...
Mobiilis ei paku Paide mängu jah. 365-l on üldse kohati huvitavad piirangud, nt teatud naiste vutti ei saa arvutiga, aga samas mobiiliga saab ligi jne.
Kommentaar