Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No ma jätan Betsafe välja, kuna see oleks alatu reklaam.
Aga kui me räägime Premium Liigast, siis ma ei usu, et väga vahet on, ausalt öeldes. Kõik pakuvad suht samu asju ja minu meelest suhteliselt piisavas koguses. Võib-olla Optibet jääb nagu suurema händi ja o/u arvuga silma. Peab arvestama, et kui TOP3 mängib kotikutega (ja võidu koef on 1.01 kandis, siis on neid turge ka vähem).
Kui me räägime madalamatest liigadest, siis siin on juba keerulisem, sest üldjuhul neid ei pakuta. Betsafe on ainuke, kes (kui ma tööl olen) pakub Premium liigast kuni II liigani välja panustamiseks midagi. Samas, kui bet365 tuleb madalamate liigadega välja, siis on kindlalt rohkem valikuid seal.
Kui me räägime Eesti spordist üleüldiselt, siis jällegi suuremad liigad on enam-vähem igal pool kaetud ja suht normaalsete liinide arvuga. Kui me räägime sellistest teisejärgu-võistlustest, siis kahtlemata omab bet365 suurimat valikut.
Nii et ma soovitaks teha konto bet365-sse ja proovida seal.
No ma jätan Betsafe välja, kuna see oleks alatu reklaam.
Aga kui me räägime Premium Liigast, siis ma ei usu, et väga vahet on, ausalt öeldes. Kõik pakuvad suht samu asju ja minu meelest suhteliselt piisavas koguses. Võib-olla Optibet jääb nagu suurema händi ja o/u arvuga silma. Peab arvestama, et kui TOP3 mängib kotikutega (ja võidu koef on 1.01 kandis, siis on neid turge ka vähem).
Kui me räägime madalamatest liigadest, siis siin on juba keerulisem, sest üldjuhul neid ei pakuta. Betsafe on ainuke, kes (kui ma tööl olen) pakub Premium liigast kuni II liigani välja panustamiseks midagi. Samas, kui bet365 tuleb madalamate liigadega välja, siis on kindlalt rohkem valikuid seal.
Kui me räägime Eesti spordist üleüldiselt, siis jällegi suuremad liigad on enam-vähem igal pool kaetud ja suht normaalsete liinide arvuga. Kui me räägime sellistest teisejärgu-võistlustest, siis kahtlemata omab bet365 suurimat valikut.
Nii et ma soovitaks teha konto bet365-sse ja proovida seal.
Kust need liikumised tulevad huvitav, Valga mängus pani ka liin 10 punni jagu vales suunas ajama vahetult enne mängu ilma mingi arusaadava põhjuseta?
Need liigad on nii väikese turuga. Keegi julgem Läti poiss pani Pinnacles mingi 4-5k panuse ja siis hakkaski liikuma. Ülejäänud kontorid hakkasid liikumisi kopeerima, siis tarkpead hakkavad kohe turuliikumistele reageerima jahtides enda arust väärtust. Nii ta juhtub tavaliselt.
Olles näiteks Balti Võrkpalliliigas miskit turuloojana, näen, kuidas see võib vahel juhtuda.
Kommentaar