Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas keegi on olnud kuidagi seotud sellise kohaga nagu 22bet? Ma tunnen, et mu hinges on tekkinud Eesti spordi tühimik, mida bet365 täitis liiga hästi .
Ma olen kindel, et mind piiratakse seal suht ruttu, kui Eesti 2. liiga peale full-mode lähen, aga kas raha saab okeilt edasi-tagasi liigutada?
Mul on üks loll küsimus. Kui palju meil eestis võib olla % professionaalseid panustajaid, et noh elavadki sellest, et noh nagu päris töö? Ma küsin seda sellepärast, et mul on sõber, kes tegelebki ainult sellega ja muud polegi vaja, kas ta on pigem erand kui reegel? Või panustamine on pigem lisaallikas paljudele kui reaalne töö?
Sorri OT pärast, aga õudsalt huvitab.
Mul on üks loll küsimus. Kui palju meil eestis võib olla % professionaalseid panustajaid, et noh elavadki sellest, et noh nagu päris töö? Ma küsin seda sellepärast, et mul on sõber, kes tegelebki ainult sellega ja muud polegi vaja, kas ta on pigem erand kui reegel? Või panustamine on pigem lisaallikas paljudele kui reaalne töö?
Sorri OT pärast, aga õudsalt huvitab.
A ei. Sõnastasin valesti. Üleüldiselt mõtlen, et mis see protsent võiks olla kellele on see reaalne töö.
Ma saan aru, mis isikuid sa mõtled. Aga protsenti võetakse siiski millestki. Kas sa mõtled panustamisega tegelejad leiva nimel/kõik, kes vähemalt korra kuus panustavad?
Ma saan aru, mis isikuid sa mõtled. Aga protsenti võetakse siiski millestki. Kas sa mõtled panustamisega tegelejad leiva nimel/kõik, kes vähemalt korra kuus panustavad?
Ei tea sellest lehest midagi aga kujundus kuidagi sarnane 1xbetile ja sealsete väljamaksetega tekkis küll lõpus probleeme. Ilmselt täiesti mittevajalik kommentaar minu poolt aga kui saad mingit infot võid jagada
Ei tea sellest lehest midagi aga kujundus kuidagi sarnane 1xbetile ja sealsete väljamaksetega tekkis küll lõpus probleeme. Ilmselt täiesti mittevajalik kommentaar minu poolt aga kui saad mingit infot võid jagada
Ma panen ka sedasorti sarnasusi tähele. Limiteerimist ei karda, aga kui mingi hetk raha kinni jääb, siis jebida üldse ei viitsi.
Kui eesmärgiks on oma mängukassat suurendamine ning jebida ei viitsi, siis üldjuhul soovitan kõikidest Curacao litsentsi all opereerivatest urgastest eemale hoida.
Kui eesmärgiks on oma mängukassat suurendamine ning jebida ei viitsi, siis üldjuhul soovitan kõikidest Curacao litsentsi all opereerivatest urgastest eemale hoida.
No aga kus ma EsiliigaB, 2Liiga, Naiste Meistriliiga fetišit rahuldan?
No aga kus ma EsiliigaB, 2Liiga, Naiste Meistriliiga fetišit rahuldan?
Early jaoks väga head alternatiivi 365-le polegi. On mõned kohad, mis aeg-ajalt pakuvad, aga väga hinnatundlikult, et neid avalikult jagada ei taha. Lives pole probleemi, saab kasvõi Uni/Paf baasil väga kenasti hakkama.
Kommentaar