Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Mulle meeldis see 11.40 alates see Lipini kohta käiv statementAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kommentaar
-
Oled ka Kamsi paadis?Algselt postitas Olar Vaata postitustTäna peaks küll PSG 2.05 olema lihtne mahv
No äkki tulebki
Kommentaar
-
magus koef on küll ja, aga tasub meeles pidada, et see eeldab, et nad normaalajal juba asja ära teevad. To qualify oleks vast ohutum.Algselt postitas Olar Vaata postitustTäna peaks küll PSG 2.05 olema lihtne mahv
Ise loodan, et Atalanta võidab küll, aga kas ka seda panusega backida, seda veel küll ei tea
Kommentaar
-
Ei juhtu tihti just, et ülekaalukalt populaarseim panus (PSG Fulltime Win) ka võidab - veidigi anti general publicule raha tagasi bookiede poolt seekordAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustNüüd on laivis 2. poolaja alguses hea koef, et PSG saab edasi.
Kommentaar
-
Loodan, et saame näha seda episoodi muutmata kujul.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEsimest korda vist kuulsin balaballi ajaloos lauset "Kui te seda sellisel kujul üles panete, siis me kaevame kohtusse.".
Kommentaar
-
Ei saa näha. Aga seal poleks olnud midagi dramaatilist. Pigem on tiksuv pomm, kõigile tuntud Saška, on tekitanud uue probleemi jalgpallimaastikul. Aga mind ausalt öeldes see probleem ei huvita üldse.Algselt postitas tudeng Vaata postitustLoodan, et saame näha seda episoodi muutmata kujul.
Aga intervjuu, mille lõike episoodi panna keelati, on alles.
Kommentaar
-
Ise vist ei saagi, minu meelest läbi Report nupu annad teada, et ära parandataksAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustPanin blogabetis kogemata vale tulemuse. Kuidas ma seda muuta saan?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar