320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustUnion - Wolfsburg
Dortmund - Mainz
Eintracht - Hertha
Freiburg - Leipzig
Fürth - Bochum
Koef 996.36
Seekord kõlab päris hästi. Nädala aja pärast näeme.
Järgmise nädala kombo on... Ütleme optimistlik
Bayern - Hoffenheim
Bielefeld - Dortmund
Leipzig - Fürth
Wolfsburg - Freiburg
Koef 1380,49
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAinult Leipzig ei vedanud alt. Siiski minu hinnangul ülejäänud (peale Dortmundi) ka lähedal.
Järgmise nädala kombo on... Ütleme optimistlik
Bayern - Hoffenheim
Bielefeld - Dortmund
Leipzig - Fürth
Wolfsburg - Freiburg
Koef 1380,49
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustViimane blogi sissekanne oli siin. Toimetasin ma rahulikult venekeelse turundusega. Arendasime vaikselt spordiportaali, vaikselt midagi YT-kanali mööda. Terve selle aja mul kas puudus Baltikumi Content Manageri toetus või Content Manager puudus. Ja kui 8 kuu jooksul lahkus teine Betsafe Content Manager, pakuti seda kohta mulle.
Ma arvan, et kontekstist väljas inimesele vaevalt see midagi tähendab. Lihtsalt, 3,5 aasta jooksul Betsafe's algab mu kolmas amet. Enam ma ei keskendu ainult vene keelele ja ainult sporditeemadele. See tähendab ilmselt Balaballi kui sellise kadumist. Pole lihtsalt aega seda ja jaksu enam entusiasmist teha. Mõni episood ehk ilmub, aga siis, kui midagi on tõesti väga huvitav ja suur. Eks näis.
Samuti võib öelda, et Betsafe venekeelne content (mida keegi siit nagunii väga ei vaata) saab endale mingi hetk uue omaniku, kes hakkab seda enda järgi vormima, ma loodan.
Miks ma seda kirjutan? Ma siiamaani tunnen, et selle tõuke mu karjäärile andis siinne foorum ja siinne alafoorum. Kõik on kõva, jätkame samas vaimus.
Ja kui teil on venekeelseid tuttavaid, siis jagage neile kuulutust. Äkki...
https://www.betssongroup.com/job/soc...nator-baltics/
Ei saa öelda, et ma Content and Social Media managerina liialt palju oleks jõudnud teha, küll aga sama võib Betssoni kohta öelda küll.
Üle 4 aasta, 3 erinevat ametit, hulganisti projekte, teadmisi ja tutvusi. Sellest ajast umbes 12 kuud on olnud kahe-kolme ameti peal korraga. Üle elanud nii jalkaMM-i kui ka EURO, millest viimane oli korralik ületöötamisefest.
Võin öelda, et mul pole kellegagi tülisid. Tõtt öelda, ma ei kandideerinud ise kuhugi. Lihtsalt pakuti ja ma jäin mõtlema... Nüüd ma siis rohkem Southamptoni ja Arsenali fänn
Vaevalt, et täpsemad detailid teid väga huvitavad (kui miski huvitab, võite küll julgelt küsida), ütlen vaid aitäh neile, kes 5-6 aastat tagasi minu algatatud projetidega kaasa tulid ja läbi selle lõi tugeva eelduse minu jaoks selle tiimiga liitumiseks. Ilmselt see ongi põhjus, miks ma seda kõike üldse jagan. Soccerneti foorum on kõva värk!
PS! Kui kedagi huvitab või keegi teab kedagi, keda vastav töökirjeldus peaks huvitama, andke minna. Teoorias ma võin isegi soovitada. Teid ootab ees kindlasti palju põnevust, üks väga äge ülemus ja lahedad kolleegid.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustsportsbet.io on klassikaline bookmaker või midagi erinevamat?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSportsbet.io on bookmaker, milles on võimalik panustada krüptovaluutaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustmis päriselus tähendab, et tegeleb turgudel, kus gambling tegelikult ei ole lubatud ja lõppeb asi samamoodi nagu ta eelnev ettevõtmine muchos poker, kust inimesed endiselt oma raha tagasi (väga enam ilmselt mitte) ootavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustaa see polegi su töökoht tuletasin Southamptoni ja Arsenali vihje põhjal
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustmis päriselus tähendab, et tegeleb turgudel, kus gambling tegelikult ei ole lubatud ja lõppeb asi samamoodi nagu ta eelnev ettevõtmine muchos poker, kust inimesed endiselt oma raha tagasi (väga enam ilmselt mitte) ootavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustAga sellist tööd ka keegi pakub kus saab ise mänge jälgida ja lives siis koefidega möllata näiteks ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar