Tagantjärgi ütlen nii palju, et Saudi Araabia lihtsalt põrus mängu esimeses kolmandikus, alahindas vastast, milletõttu sai ka karistada. Põhja-Korea pole midagi suurt. Hiina vastu on suure tõenäosusega ees ootamas väike "poliitiline abi".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust15.01.2015 Katar - Iraan
Iraan võidab nulliga @2,20
Ründes jääb Kataril jõust puudu ning taga paar korda murduvad, millest 1-2 korda lüüakse neile ka väravat.
Homsete mängude suhtes on mõtteid, loodan, et jõuab ka panustada.
Kommentaar
-
9.00 Palestiina - Iordaania
Iordaania AH-1 @1,99
1xBet pakub ulmelised 1,99 selle panuse eest. Ma kaalusin eile õhtul 1,85-te. Iordaaniast ma pikemalt rääkima ei hakka, kuna ilmselt nad langevad nagunii välja ja mul ausõna pole praegu aega eriti. Kui kedagi reaalselt huvitab minu nägemus Iordaania võistkonnast, võin seda vabas vormis teha mõni teine kord. Kui rääkida sellest panusest, siis Palestiina mittekaotus siin mängus on ikka kahtlane minu jaoks. Et klassivahe on siin sedasi, et Iordaania on mänguliselt favoriit ja pigem võidab Iordaania 2 väravaga kui Palestiina ei kaota üldse.
11.00 Iraak - Jaapan
Jaapani väravad over 2,0 @2,0
Iraagist kirjutan ma aga kindlasti, jällegi veidi hiljem. Iraak on ilmselt edasimineja siit alagrupist ja kui Iraan jätkab samas vaimus, siis näeme eepilist derbyt veerandfinaalis. Selle mängu kontekstis ma pean ütlema, et Jaapanil on tohutu potentsiaal. See, mis nad tegelikult Palestiina vastu näitasid, polnud ilmselt pooltki seda, mida nad suudavad. Kui nad kas või 15ks miuntiks teise käigu sisse panevad, suudavad nad väravaid lüüa. Ja kui 2 väravat on löödud, siis vaatame edasi.
PS! Vabandan kõigi ees, kes ootasid eile õhtul postitust.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust9.00 Palestiina - Iordaania
Iordaania AH-1 @1,99
11.00 Iraak - Jaapan
Jaapani väravad over 2,0 @2,0
Iraak 0-1 Jaapan
Ma väga väga tahan näha Iraak-Iraan veerandfinaali. Jaapan on suurfavoriit see turniir.
19.15 Infonet - Flora
Infonet DNB @2,50
Ma peaksin valetama, kui ütlen, et tegin ise täiega tööd selle panusega. Aga mulle tundub siin paaris ka Infoneti jaoks tähtsam tulemus olevat ja Flora mängib läbi oma skeemid. Ja isegi kui Flora võtab ette, et tulemus on siin tähtsam, siis just praegu paberitel on Infonet vähemasti samahea.
Kommentaar
-
ma tean ühte kohta kus viskab maailma erinevate saite koeffid ning sealt näed aga eesti omasid seal pole, kas on mingi leht äkki parem kus viskab kogu valides mängu enamuste saitede koeffid? Ise panin ka infoneti võidule 2.65 hiljem vaatasin oli betrallys 3.15 nüüd juba trios langenud 2,4 peale
Kommentaar
-
Kasutan ise järgmisi kontoreid:
Eesti:
Optibet, Olybet. Kui ma näeks, et Tonybetis või Pafis oleks ülihea pakkumine, siis panustaks ka seal. Pole aga väga näinud ja viimasel ajal pole väga ka viitsinud uurida. Unibet on minu jaoks millegi pärast out. Ei oskagi öelda. Triobet on täielikult out.
Välismaised:
bet365, Sbobet, Marathonbet (põhiliselt selletõttu, et annab võistkondade totalid aasia liinidena) ja viimasel ajal avastasin enda jaoks 1xbet. Natuke kirun ennast, et ei ole Pinnacles kontot teinud, samas viimasel ajal ma midagi väga suurt ei võida, seega keegi mu panustamist ei piira.
Põhimõtteliselt olen nõus, et see oleks aus lisada kontor ka panuse järgi. Alates järgmisest panusest nii ka teen.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust19.15 Infonet - Flora
Infonet DNB @2,50
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar