Algselt postitas Väravavaht
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust19.30 Schalke 04 - Hertha Berlin
Schalke AH-0,75 @2,05
Veebruar: 33.25
Laoseis: 771.15
Prantsusmaa: 5/8 (1 VOID)
Hispaania: 4/9 (2 VOID)
Saksamaa: 2/4
Itaalia: 0/1 (1 VOID)
Inglismaa: 1/2
Muu Sport: 0/2
Kommentaar
-
Algselt postitas saxzz Vaata postitustTäna meeldib väga Liverpooli võit Tottenhami üle. On küll suur mäng ja Tottenham on väga heas hoos aga Liverpoolil põhimõtteliselt selg vastu seina ning arvan, et täna on see päev kuna võidavad. Suurte vastu on Liverpool alati hästi mänginud, just tabeli alumise otsa tiimide vastu komistatakse palju. Liverpooli võit(2,3) või siis Liverpool over 1,5(2,1) tunduvad mulle üsna head koefid.
Samuti Arsenal- Hull mängus Alexis skoorima. Pole juba 3 mängu skoorinud ning koef 1,8 võib täitsa proovida.
Alaves- Barcelona mänguga olen nõus, ei usu et väga suurt väravatesadu näeme
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPingevabad mõtted:
1. Guingamp - Lyon
Valbuena on väljas, kes hakkab vägesid vedama? Guingmamp on küll sitt, aga DC koduvõistkonnale on peaaegu 2. Tasub proovida.
Toitis.
2. Toulouse - Bastia
Toulouse võit tundub siinkohal loogiline. Bastia on hetkel väljalangemise kursil triivimas. Samuti O2,0. Toitis.
3. Ingostadt - Bayern
Riskiks ja prooviks Ingolstadt AH +1,5? Bayern on hetkel veel ennast otsimas + Ingolstadt (ja eriti kodus) on ääretult ebameeldiv vastane. Loogika muidu toitis, aga viimased 3 minutit muutsid kõike.
4. Alaves - Barcelona
Under 3,0. On väga palju põhjusi, miks selles mängus ei tule palju väravaid. Alavesi tugevus, mängustiil, Barca hetkevorm, emotsionaalsed karika poolfinaalid nädala sees ning Barca meistrite liiga järgmisel nädalal. Alaves oli vaimselt ikkagi liiga läbi pärast karikapoolfinaali. EI toitnud.
5. Bilbao - Deportivo
1st half under 1,0. Hooajaline nähtus. Või et Deportivo ei kaota 1. poolaega. Loogika toitis taas.
6. Osasuna - Real Madrid
Osasuna värav, mõlemad löövad väravat jne.
Toitis jep.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Lisaks jätkame Laskesuusatamise MM-i lainel.
Safe bet (võtsin pafist)
1. Fourcade TOP3 @1,25
2. Šipulin TOP6 @1,50
Esimene on päris väikese väärtusega muidugi. Teine panus on juba oluliselt huvitavam. Šipulin on heas suusavormis. Lisaks oli teatevõistluses meeletu surve nii distantsilt kui ka ümberringi toimuvas ning ta sai sellega hakkama. Surve kindlasti ei vähene ning mulle tundub, et talle ja Fourcadile see sobib.
Kui keegi tahab riskida, siis võib H2H võtta Šipulini Schemppi @1,75 ja Svendseniga ka @1,75.
Kommentaar
-
Tänane laskesuusatamine:
Naised
Natuke keerulisem lugu on siin. Aga nüüd pole tegu enam eraldistardiga ning siin on Dahlmeieril lihtsam teistega arvestada. Edumaa on teiste ees nii suhteliselt turvaline, suusavorm parem. Jah Dahlmeier TOP3 @1,12 (paf) on nii väike väärtus, aga ma arvan, et see on raudselt safebet.
Edasi on natuke keeruline, sest bookied valivad match-uppe suhteliselt turvaliselt. Siiski natuke ringi vaadates jäid mulle sellised match-upid silma: Dorin Habert @1,65 vs. Kaisa ning Frolina @1,72 vs. Crawford. Riskivärk, aga tundub aus.
Mehed
Martin Fourcade TOP3@1,20 (bet365). Peaks olema kindel. Jälitajatest on Fourcade parem. Boe või Doll keegi neist langeb nagunii ära (suure tõenäosusega mõlemad)
Kui riskida, siis ma ikkagi annaksin Šipulinile veel ühe võimaluse TOP3 saada. Pealegi pakutakse selleks koefitsiendiks 7.
Päris hea matchup tundub Schempp @1,83 vs. Moravec.
Ja jalkamänge, mille kohta mul on mõtteid:
Saint Ettienne - Lorient
Wolfsburg - Hoffenheim
Crotone - Roma
Cagliari - Juventus
Sampdoria - Bologna
Sassuolo - Chievo
Villarreal - Malaga
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustDahlmeieri 1.12 on suhteliselt safe, aga mingit väärtust kui sellist ei esinda see koef küll.
Mudie Dorin Habert edestas lõpuks Kaisat ning Frolina edestas Crawfordi.
Kommentaar
-
18.00 Saint Ettienne - Lorient
Saint Ettienne @1,813
Ma lähen täna lihtsamat teed pidi. Võib olla lihtsuses peitubki võlu. Tugev keskmik (nõudleja eurokarikate kohale) vs. tabeli viimane. Tugev kodune vs. liiga halvim külaline, oluliste (mängijate)kaotusteta vs. rohkete kaotustega jne.
Mis mõte mind aga reaalselt sellele panusele ajendas on Lorienti viimased esitused. See on üllatav ütleb igaüks- saadi ju korralikud 4 punkti ja jõuti vähemasti eelviimasele järgi, kuid Lorient ei olnud enam domineeriv jõud. Kui terve hooaja vältel on sel klubil olnud ebaõnne, on oldud ründes teravad, on loodud võimalusi, siis viimased 2 mängu on näidanud (ja eriti näitas seda viimane kodumäng Toulousi vastu), et toss hakkab otsa saama. Ei, nad on kindlasti tugev vastane täna, aga kaua sa ikka pingutad, üritad, siiberdad ja ikka vegeteerid viimasel tabelireal.
Olgu öeldud, et nende esimene võõrsilvõit sündis just 2 nädalat tagasi Lille vastu. Kuid ärge Lille liiga tõsiselt võtke: 1) Lillel on tugevaid keskendumishäireid (kas või eilne mäng Angersi vastu) 2) Lille oli nädala sees võõrsilmäng PSG-ga, mis võis mõjutada.
Olgu öeldud, et Saint Ettienne on kindlasti tugevam kui Lorient ja seda koefitsienti väärt, kuid igal panusel on oma risk ja Saint Ettienni puhul on selleks nädalasisene väljasõit Old Traffordile. Kas suudavad nad veel üks kord natuke keskenduda ja võit koju ära tuua? Mina loodan, et suudavad.
Pingevabad mõtted:
1. Wolfsburg - Hoffenheim
BTTS; või üldsegi Hoffe AH 0. WOlfsburg paneb kelbast, Hoffenheim on üks selgeima plaaniga võistkond Bundesligas.
2. Crotone - Roma
Under 3,0 või 3,5. Romal ei ole võõrsil päris sama, mis kodus. Pealegi oleks vaja säästurežiim ka vahepeal sisse lülitada. Crotone on lihtsalt megapask.
3. Sampdoria - Bologna
Aga miks mitte Sampdoria võit? Koefitsiend 2 eest ma prooviks. Bolognal oli veel nädalasisene mäng ka, mis kindlasti vaimset heaolekut võistkonnal ei tõstnud.
4. Sassuolo - Chievo
Under 2,5. Sassuolo hakkab vastu seina jooksma, Chievo ei hakka kuhugi jooksma.
5. Cagliari - Juventus
Prooviks jälle underit Juventuse mängule võõrsil, mina küll riskiks.
6. Villarreal - Malaga
Kui siin mängus on mingit head väärtust, siis see on raudselt Villarreal võidab nulliga.
Kommentaar
-
Villarreal - Malaga BTS (1,92) Pigem siin proovin just vastupidi panustada, enamus täna puhtalt Villarreali peal aga ennustan, et Malaga saab siit minimaalselt värava kätte
Wolfsburg - Hoffenheim BTS (1,7) Olen pigem rohkem seda meelt, et Wolfsburg võib siit üllatada, koef on muidugi magus aga eks näha, vb mängin ka puhtalt Wolfsburgi võitu
Las Palmas - Sevilla over 2,5 (1,7) Sevilla võib vabalt juba 3 sahistada
Eks näha, kuidas täna läheb
Kommentaar
-
4. Sassuolo - Chievo
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust18.00 Saint Ettienne - Lorient
Saint Ettienne @1,813
Ma lähen täna lihtsamat teed pidi. Võib olla lihtsuses peitubki võlu. Tugev keskmik (nõudleja eurokarikate kohale) vs. tabeli viimane. Tugev kodune vs. liiga halvim külaline, oluliste (mängijate)kaotusteta vs. rohkete kaotustega jne.
Mis mõte mind aga reaalselt sellele panusele ajendas on Lorienti viimased esitused. See on üllatav ütleb igaüks- saadi ju korralikud 4 punkti ja jõuti vähemasti eelviimasele järgi, kuid Lorient ei olnud enam domineeriv jõud. Kui terve hooaja vältel on sel klubil olnud ebaõnne, on oldud ründes teravad, on loodud võimalusi, siis viimased 2 mängu on näidanud (ja eriti näitas seda viimane kodumäng Toulousi vastu), et toss hakkab otsa saama. Ei, nad on kindlasti tugev vastane täna, aga kaua sa ikka pingutad, üritad, siiberdad ja ikka vegeteerid viimasel tabelireal.
Olgu öeldud, et nende esimene võõrsilvõit sündis just 2 nädalat tagasi Lille vastu. Kuid ärge Lille liiga tõsiselt võtke: 1) Lillel on tugevaid keskendumishäireid (kas või eilne mäng Angersi vastu) 2) Lille oli nädala sees võõrsilmäng PSG-ga, mis võis mõjutada.
Olgu öeldud, et Saint Ettienne on kindlasti tugevam kui Lorient ja seda koefitsienti väärt, kuid igal panusel on oma risk ja Saint Ettienni puhul on selleks nädalasisene väljasõit Old Traffordile. Kas suudavad nad veel üks kord natuke keskenduda ja võit koju ära tuua? Mina loodan, et suudavad.
Pingevabad mõtted:
1. Wolfsburg - Hoffenheim
BTTS; või üldsegi Hoffe AH 0. WOlfsburg paneb kelbast, Hoffenheim on üks selgeima plaaniga võistkond Bundesligas.
2. Crotone - Roma
Under 3,0 või 3,5. Romal ei ole võõrsil päris sama, mis kodus. Pealegi oleks vaja säästurežiim ka vahepeal sisse lülitada. Crotone on lihtsalt megapask.
3. Sampdoria - Bologna
Aga miks mitte Sampdoria võit? Koefitsiend 2 eest ma prooviks. Bolognal oli veel nädalasisene mäng ka, mis kindlasti vaimset heaolekut võistkonnal ei tõstnud.
4. Sassuolo - Chievo
5. Cagliari - Juventus
6. Villarreal - Malaga
Kui siin mängus on mingit head väärtust, siis see on raudselt Villarreal võidab nulliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas saxzz Vaata postitustVillarreal - Malaga BTS (1,92) Pigem siin proovin just vastupidi panustada, enamus täna puhtalt Villarreali peal aga ennustan, et Malaga saab siit minimaalselt värava kätte
Wolfsburg - Hoffenheim BTS (1,7) Olen pigem rohkem seda meelt, et Wolfsburg võib siit üllatada, koef on muidugi magus aga eks näha, vb mängin ka puhtalt Wolfsburgi võitu
Etienne pani just kolmanda võrku !sigpic
Kommentaar
-
5. Cagliari - Juventus
Ja kõige selle juures pakub Marathon over 2,5 koefiks 1,91. Nobrainer minu meelest.
Kommentaar
-
Algselt postitas saxzz Vaata postitustVillarreal - Malaga BTS (1,92) Pigem siin proovin just vastupidi panustada, enamus täna puhtalt Villarreali peal aga ennustan, et Malaga saab siit minimaalselt värava kätte
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar