Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
On keegi juba kuskil jõudnud kobiseda, et vene keeles teete?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIseenesest on vene delfis bännerid olemas, aga venekeelsed inimesed väärivad ka midagi.
Kommentaar
-
Ei, ma ei usu, et sedatüüpi kobisemist üldse tuleb.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOn keegi juba kuskil jõudnud kobiseda, et vene keeles teete?
Kommentaar
-
Lähiosad mitte, aga ma võtan selle idee ette. Kuna produktsioon on selline, et Sergei ise monteerib ja filmime pmst ühe duubliga (mis minu meelest ausam, jalkagurudel läheb teinekord väääga kaua aega), siis see võib natuke aeganõudev olla, aga ma luban, et me arutame seda ja võib-olla teeme ära.Algselt postitas Kaurr Vaata postitustKuna vene keel on ikkagi nullilähedal , siis sp kûsisin, aga edu projektiga!
Kommentaar
-
Selle nimel äkki hakkan isegi rohkem vene keele vastu huvi tundma..Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustVabandan offtopicu pärast. Aga ma luban endale veidi enda tööd ka reklaamida.
Alustasime värske projektiga, kus teeme kord 1-2 nädala jooksul lühikese video Venemaa populaarseimatest spordisündmustest.
Neile, kes vene keelt mõikavad, võib isegi huvitav olla.
Балаball
Kuigi natuke tahaks kobiseda eesti keeele pärast ka haha
Kommentaar
-
Korneritega on vist perses, aga tasuta panuse kasutasin veidi sbt enda panuse antijinxile.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuna taaskord on vaja kuidagi 10e tasuta live panus välja lunida, siis
Bayern teenib rohkem kornereid kui Liverpool @1.36 (bet365)
10e
Liverpool saab edasi @1.7.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar