Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccernet Betting Tournament
Collapse
X
-
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa." -
15.00 Torpedo - Zenit
Zenit goals over 2.0 @1,95 (Marathonbet)
10 ühikut
Torpedo on praegu küll oluliselt parem kui sügisel Peterburi mängu ajal (seis jäi 8-1). Kuid Zenit on Torpedost küll nii palju üle, et 2 väravat ära lüüa. Ja noh, kus on 2, seal on ka 3... Aga üldiselt väga suurt Zenidi võitu ma ei ootaks.
17.30 Rubin - Terek
Under 2.0 @1,97 (Sbobet)
10 ühikut
Ma proovin seda panust uuesti. Rakhimovi võistkonna peale sellise panuse panustamine on pikas perspektiivis alati mõttekas.Kommentaar
-
15.03 12:30
Spartak vs Dinamo
Total goals over 2(asian)@1.44 paf
15.00 Torpedo vs Zenit
Total goals over 2(asian) @1, 44 paf
Kombona 2.07 (10ühikut)Kommentaar
-
13:00
Almeria vs Villareal
villareal corners over 5.5 @1.75 paf
15:00
Lille vs Renne
total goals over 2(asian)@1.89 paf
Kombona 3.30 (10ühikut)Kommentaar
-
Kui nüüd tegelikult vaadata viimase 3-4 aasta Spartak-Dinamo vastasseisu, siis vist 90% juhtudest on võitnud autsaideri rollis olev võistkond. Ausalt öeldes arvasin, et siin mängus tuleb väravaid, a noh Cherchesov otsustas ettevaatlikult mängida ja sai oma vitsad kätte.Kommentaar
-
-
(Soome jalgpalli karikas) 20.00 Legirus Inter - BK-46
BK-46 DNB @3,13 (BetVictor)
5 ühikutKommentaar
-
21.03.2015 (laupäev) Arsenal Tula - CSKA Moskva
CSKA Moskva AH-1 @2,08 (Marathonbet)
10 ühikut
Ma tavaliselt ei panusta nii palju ette, kuid seekord... Ütleme nii, see on Venemaa! Tula staadion on praegu selline. Venemaa Liiga juhatus ja Jalgpalliliit keelasid ära selle peal mängimise. Arsenal on endast väljas ning protestiaktsiooniks on kavas välja lasta duubel CSKA vastu, kui neil ei lubata enda staadionil mängida. Asendusmäng toimub Moskvas ilmselt.
Igatahes, isegi kui CSKA lihtsalt mängiks Tulaga, oleksid nad väga suured favoriidid, sest selliseid tiime nad edastada oskavad. Kuid nüüd on väga suur tõenäosus, et mäng toimub Moskvas ja see on tõenäoline, et vastasteks on CSKA-l 18 aastased poisid. Ühesõnaga pakun, et kui lähiajal, see ümber ei lükata, langeb CSKA võit 1,20-ni.
Muideks väljak Torpedo-Zenidi mängust on siin.Kommentaar
-
Kodutiim on väga uus Vantaast pärit multikultuurne sats. Mingid venelased, hispaanlased mängivad seal.
Kirjeldust ei tahtnudki ma sellepärast panna, et see on rohkem nagu risk. VK-46 on siiski mingi tasemega võistkond ja mängib juba omajagu aastaid jalgpalliliigades.Kommentaar
-
Kommentaar
-
(Fantaasiamängud)21.45 Atletico vs. Arsenal
Atletico to score more goals than Arsenal @2,42 (1xBet)
10 ühikut
Muidugi kõik on võimalik. Muidugi on Atletico viimasel ajal kehvavõitu ja muidugi ei näidanud nad Saksamaal suht sittagi. Aga ikkagi mängib Arsenal võõrsil meeskonna vastu, kes on kaitses sel hooajal palju hoolikam kui Leverkusen.
Kommentaar
-
Atletico pääseb järgmisesse ringi@1,95
Arsenal hittib üle 1,5 värava@2,02
Kombo: 3,94
Panus: 15.00 (59.09)
Atletico kaotas võõrsil 0:1, mis on sisuliselt kaotustest ideaalne. Kuigi hetkel ollakse mingis veidras madalseisus (tundub, et iga-aastane), siis kodus ja CL-is ollakse alati võimsad. Leverkusen on väga hea sats, kuid kaldun arvama, et nende teekond lõppeb täna.
Arsenali edasipääsu koef on 6 kopikatega, mis on must try koht. Hoolimata avamängust kahtlen, et Arsenal täna nii muna on ning kogemusega lükatakse Monaco välja. Arsenal tahaks vuristada, aga Monaco panustab täna oma hirmkõvale kaitsele. Kuna toetan mõlemat, siis win-win koht mulle.
Kokkuvõte: Easy $$$"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar