Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccernet Betting Tournament vol.2
Collapse
X
-
18.30 Sundsvall - Malmö
Malmo win @1,58 (1xbet)
22.00 Crystal Palace - Man. City
Man. City win @1,68 (1xbet)
Kombona @2,65
20 ühikut
Selle turniiri raames muudan enda isiklikku strateegiat. Suuremad panused- rohkem kvaliteeti nädalavahetusel, rohkem kombosid nädala sees. Lõpus riskin kui vaja.
Kommentaar
-
Minu pang, ei lugenud hoolikalt läbi.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJah. 4 juunitit.
Kommentaar
-
17:00 Inglismaa, Championship
Wigan vs Derby
+
23:10 USA, MLB
Padres vs Dodgers
=
Derby AH0+Dodgers võit
2,5 koefitsient marathonbetis
10 juunitit/ühikut
Derby mängib võidu peale, dnb suht safe option. Dodgersil servimas/viskamas/söötmas? (kuidas öelda eesti keeles "pitcher"?) Clayton Kershaw.
Edit:
Dodgersi koefitsient on 1,54, juhul kui derby mäng viiki jääb.
Kommentaar
-
City bet on minu poolt kinni juba.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust18.30 Sundsvall - Malmö
Malmo win @1,58 (1xbet)
22.00 Crystal Palace - Man. City
Man. City win @1,68 (1xbet)
Kombona @2,65
20 ühikut
Selle turniiri raames muudan enda isiklikku strateegiat. Suuremad panused- rohkem kvaliteeti nädalavahetusel, rohkem kombosid nädala sees. Lõpus riskin kui vaja."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Antud juhul pole vaielda. Mul on see panus kombos ja sinul on kombos, kusjuures mõlema kombo teine pool on üle 1,4.Algselt postitas football2u Vaata postitustCity bet on minu poolt kinni juba.
Kommentaar
-
Pean kahjuks ütlema, et see panus ei lähe arvesse, kuna kasutaja Svenniid postitas selle eile kell 06.18.Algselt postitas lauri432 Vaata postitustPablo Carreno Busta vs Carlos Berlocq (ATP Casablanca Tennis)
Pablo Carreno Busta võit @ 2,62 William Hill
10 ühikut
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKombo
ATP Casablanca
Carrero-Busta P. - Berlocq C.
Carrero-Busta P @2.50 bet365
Panus 15 ühikut
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse