Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustCounter Strike ei saa kunagi läbi.
Turniiri huvitavuse poole pealt oleks väga vaja, et 3. kvartali võidaks keegi kolmas. Siis läheb lõpp eriti taktikaliseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu meelest ta erinevatele eventidele panustanud. Kasutan võimalust ja tänan sind Pets, olen natuke Coolbetti kottinud su panuste pealt.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustSelge, see ala minu jaoks täitsa tuma maa. Aga edu Petsile, tundub, et jagab matsu.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIlma naljata soovitan kõigil e-sportsiga end kurssi viia. Väga väärt tegevusala.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas see Petsi CS:GO saab kunagi läbi ka?
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu meelest ta erinevatele eventidele panustanud. Kasutan võimalust ja tänan sind Pets, olen natuke Coolbetti kottinud su panuste pealt.
Kommentaar
-
/Lisaks eelmisele postitusele, kellel mingisuguseidki teadmisi e-spordist, siis need ka bookmakerite jaoks niivõrd uued alad, et leiab suht palju eksimusi nii prematch kui ka live panustele, kuna endal suht normaalne CSi taust, kui ka bettimisega pikalt tegelenud, siis kaks asja kokku viia on tulemused üllatavalt head olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar