Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKrt, siin ju muuta ei saa, aga ma ei jõuaks mitte ühegi valemiga varem kui 19.30....
Kommentaar
-
Hetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa Coolbet pole ikka maha võtnud Välk - Narva hokimängu. Huvitav, et nad panid isegi ühe player speciali üles.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmis sellel mängul viga?
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar