Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Tean seda tunnet. Ka mul oli Sveitsi ja Serbia mängus ennustatud 1:1. Teatavasti Shaqiri lõi lisaminutil võiduvärav ning kümne punkti asemel tuli 1, et Serbia õige väravate arvu eest.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sain ka puhkuselt tagasi. Enne puhkusele minekut arvasin, et on seal aega rohkem tegeleda SBT-ga, reaalsus oli teine ning mingit sellist taktikat minu puhul ei olnud, et enam ei panusta. Järgmine kord targem ja kes teab kas on pointi siis osaleda, kui aega nii palju pole, samas SBT-s osalemine on saanud juba selliseks mõnusaks harjumuseks ja regamisel polnud meeles, et üldse samal ajal puhkusel ka olen. Nii palju kui jälgida sain siis põnevaid gruppe ja paare on olnud küll ja veel.
Edu järele jäänud osalejatele ning teistele järgmistel turniiridel.Kommentaar
-
Sa ikka saad aru, et sa oled poolfinaalis?Sain ka puhkuselt tagasi. Enne puhkusele minekut arvasin, et on seal aega rohkem tegeleda SBT-ga, reaalsus oli teine ning mingit sellist taktikat minu puhul ei olnud, et enam ei panusta. Järgmine kord targem ja kes teab kas on pointi siis osaleda, kui aega nii palju pole, samas SBT-s osalemine on saanud juba selliseks mõnusaks harjumuseks ja regamisel polnud meeles, et üldse samal ajal puhkusel ka olen. Nii palju kui jälgida sain siis põnevaid gruppe ja paare on olnud küll ja veel.
Edu järele jäänud osalejatele ning teistele järgmistel turniiridel.
EDIT! See lihtsalt tundus selline hüvastijätutekst.Kommentaar
-
Sain aru ikka jah ja tegu polnud hüvastijätuga, andsin lihtsalt omalt poolt väikse selgituse miks nii vähe panustasin. Tekkis siin ju mingi arutelu vahepeal, kus kerkis ka vist minu nimi üles. Niisama kindlasti ChelseaFc-le finaali kohta ei kingi.Kommentaar
-
ok, minu paha
. Üritame siis olla esimesed, kes suudavad "viimase panuse" eelist omamata võita.
Kommentaar
-
QUOTE=telekavaataja;1888416]Uruguai - Portugal
Kaardid alla 4.5 @2 (bet365)
30 ühikut[/QUOTEKommentaar
-
Sellel panusel on palju faktoreid. Samas on selles ka mõnusat hasarti.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See panus jõudis kaotada enne kui ma maha istusin.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar