Kes SBT võidab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKes SBT võidab?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNagu ma aru saan siis:
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKeegi oleks võinud öelda tra, et selle SBT võitja saab tema...
aga jah, päris ränk. Wildcard ja oleks pmtselt täna slämmi võitnud kui see aeg olnud oleks.. Bianca peale tasub raha panna tulevikus kui ta veel sellist consistancyt suudab näidata. Väga tugev mäng on neiul!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustRichard saab tema töö vilja nautida vähemalt
aga jah, päris ränk. Wildcard ja oleks pmtselt täna slämmi võitnud kui see aeg olnud oleks.. Bianca peale tasub raha panna tulevikus kui ta veel sellist consistancyt suudab näidata. Väga tugev mäng on neiul!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKeegi oleks võinud öelda tra, et selle SBT võitja saab tema...
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuulge, kuna järgmine nv on koondistepaus + enne viimast SBT-d on aega + meie kokkusattumiste üritused on alati nurjunud + mina ja nii mõnigi veel on Romariole õllepaar sees, siis kas panustamise alafoorumi kokkutulek võiks teemaks olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPlaneerime hetkel näiteks laupäeva õhtuks ja kui vähemalt mõned huvilised veel on, siis teeme ära
Seejuures tahan mainida, et kui keegi pakub teistsuguse aja ja koha, siis mul on mõlema suhtes suht vabad käed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar