Siinsed eksperdid Teichmanni (seti)võitu usuvad? Päris sümpaatselt mängis eile Osaka vastu, samas kas kaks eneseületust järjest on jõukohased talle? Sai algselt eile Naomi 2:0 peale pandud ja kui teise seti järel oli näha et Naomi "ma istun kodus keldris ja maailma uudiseid ei jälgi" Osaka on cooked , sai Teichmanni võiduga vähemalt tasa tehtud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas Brick Vaata postitustSiinsed eksperdid Teichmanni (seti)võitu usuvad? Päris sümpaatselt mängis eile Osaka vastu, samas kas kaks eneseületust järjest on jõukohased talle? Sai algselt eile Naomi 2:0 peale pandud ja kui teise seti järel oli näha et Naomi "ma istun kodus keldris ja maailma uudiseid ei jälgi" Osaka on cooked , sai Teichmanni võiduga vähemalt tasa tehtud.
Mulle endale väga meeldiks võtta underdogi võitu ja turu sentimentile vastu astuda, aga antud juhul on usk suhteliselt väike.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustpoisid-plikad, jätkates WTA Cinniga, kas KaPlis või Teichmann täna?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJil või skip
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustpaar teaserit
Eikeri +1.5 set @3.3
Blinkova @3.3
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustEt Teichmann väsinud Barty saunast? Huvitav, et Pinnacle ei paku veel Teichmanni matši...
puhtalt kohvipaksu ja enda "biased" kogemuse pealt pakutud teooria tho, keegi kellel tennisekohtumiste datat on saaks vast kiirelt järgi vaadata kas 1st round exit on sellisel juhul tavaline nähtus mängijale kes ei ole top 50nes ja kes järjepidevalt kohtumisi ei võida
kui uus turniir oleks teisel kontinendil või teises ajavöötmes, siis sisetunne oleks veelgi parem selle panuse koha pealt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar