320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas Calva Vaata postitust
Celta Vigo 3 : 3 Barcelona
äkki need tulemused panid põntsu
Kommentaar
-
Kuna hiljuti teises teemas mainiti olybeti siis logisin täna olybeti kontole sisse et vaadata mida head ka pakutakse, ennaäe imet, kampaaniate all 20,50,100€ Freebet (pead liituma vastava suuruse kampaaniaga ning live panuse tegema selles summas, siis saad risk freebeti). Suurepärane uudis Levadia vs Flora mänguks.
Lisaks coolbetis on levadia vs Flora päeva mäng, 5% suurem võit ning kui 0-0 peaks jääma saad raha tagasi 20€ ulatuses (1x2 turul panustades 1/2)
Kommentaar
-
Algselt postitas hexaflexa Vaata postitustKuna hiljuti teises teemas mainiti olybeti siis logisin täna olybeti kontole sisse et vaadata mida head ka pakutakse, ennaäe imet, kampaaniate all 20,50,100€ Freebet (pead liituma vastava suuruse kampaaniaga ning live panuse tegema selles summas, siis saad risk freebeti). Suurepärane uudis Levadia vs Flora mänguks.
Lisaks coolbetis on levadia vs Flora päeva mäng, 5% suurem võit ning kui 0-0 peaks jääma saad raha tagasi 20€ ulatuses (1x2 turul panustades 1/2)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKas keegi veel bet365lt bet crediteid ka saab? Hakkasin hiljuti mõtlema, et ma ei ole ikka mingi pool aastat+ kindlasti saanud. Eelmisel aastal mäletan sain pmst iga kuu peaaegu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKas keegi veel bet365lt bet crediteid ka saab? Hakkasin hiljuti mõtlema, et ma ei ole ikka mingi pool aastat+ kindlasti saanud. Eelmisel aastal mäletan sain pmst iga kuu peaaegu.
Kommentaar
-
Pole kyll naljakas aga yks koht jäi silma
"„Tapmisähvardus. Pärast teatevõistlust leidsin Instagramist sellised kommentaarid. Tundub, et see tegelane oli panustanud kogu oma raha meie võistkonna peale, mille ta siis ilmselt kaotas. Muud selgitust sellistele kommentaaridele ma oma aruga anda ei oska,“ kirjutas Tomingas."
Huvitav mis see panus võis olla Eesti laskesuusatamisnaiskonnale? Kui "jõuab TOP 3" siis on ähvardaja nâol tõesti tegu vaimse häirega isikuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar