Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustMillwall ikkagi võitis ju 3-2. Mu panus võitis telekavaataja.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu pang täielikult. Ma lugesin, et panid Bury peale ja veel ootasin, kuni lõpuvile ära kõlab. OK, see oli sellle turniiri viimane pang arvutustega.
Kommentaar
-
Ma jõudsin ise ringiga algusesse tagasi. Eile oli üldse kohutav päev. Kaotades ka siin päris palju ühikuid(oleks võind ju uurida Barca statistikat võõrsil Sociedadi vastu aga polnud aega.), kaotasin ka live bettimisega enamus panuseid. Aga nagu ütles ka telekavaataja, tuleb teha omad järeldused ja nendest õppida.
Kommentaar
-
No ma peaksin juba vähe kogenud vend olema, aga eelmise turniiri võit ja osalejate suur arv tõstsid hasardi väga kõrgeks. Ja mis seal salata, kohati olid tulemused ikka väga absurdsed.
Küll aga soovin ise kõigile osavõtjatele edu. Ennustan, et kui karl54 ei tee enam ühtegi panust, saab ta vähemalt 3nda koha.
Kommentaar
-
Pisut statistikat ka - päriselus panustan ma 1unit single bettidena, siin aga parlaydena pulli mõttes. Tegu siis täpselt samade bettidega:
Panuseid kokku: 65
Wins-losses-pushes: 37-23-5
Profit: +11,75units
ROI: 18.08%
Vahepealne jooks oli pisut halb, aga 65 beti kohta ROI 18% on üsna laadna - pisut bet selectionit ei teeks paha, et upitada ROI üle 20%.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitust21:45, combo, 10u, DafaBet @ 4.1
England » Championship » Wigan +0,5 @ 2.07
Spain » LaLiga » Ath Bilbao 0 @ 1.98
Feidin populaararvamust, et Huddersfied Wiganile koti pähe tõmbab. Liiga lihtne on selliste oddsidega Huddersfieldi valida, nii et siin on mingi kala sees...
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMeeldetuletuseks...Koht 3. kvartali lõpus Panuseid viimasel nädalavahetusel Viimane aeg viimane panus postitada 1. 3 Turniiri lõpp 2. 3 Viimase päeva 21.00 3. 3 Viimase päeva 20.00 4.-6. 2 Viimase päeva 19.00 7.-... 1 Viimase päeva 19.00
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust6e. Kolmanda kvartali järel 1-3 kohtadel lõpetanud mängijad saavad eelviimase ja viimase päeva sündmustele teha 3 panust. Ülejäänud saavad teha 2 panust.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitust21:00 - Combo, 20u, Pinnacle @ 7.07
Denmark » Superliga » FC Copenhagen -1 @ 1.77
Spain » Copa del Rey » Leganes +0.25 @ 2.06
Belgium » Belgian Cup » Club Brugge KV -1 @ 1.94
Ma kohe kardan, kui mudel soovitab favoriitide peale panustada, aga hetkel ma kuuletun
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar