Algus on päris julm, ma mõtlesin, et ma essa, kes teeb oma panused, aga noh õnneks mul ühtegi üksikpanust polnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustKas draw no bet ja double chance lähevad SBT-s arvesse erinevate panustena?
teadsin, et sa oled ka kohe noolimas ja austusest Viljandi ML jätsin sulle.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustKas draw no bet ja double chance lähevad SBT-s arvesse erinevate panustena?
Kommentaar
-
Haha, SBT14-s panid 5 inimest 00.00 korraga enterit, võitis Pirita ajavöönd. Tundub, et läheb julmaks rebimiseks.
Palju edu Telekavaatajale. Tema pärast loodan, et esimese kvartaliga kukuvad pooled nulli."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Minu arust tegelt see punktide lugemine jne põnev, niikaua kuni ise ka mängus püsid, kui ennustusvõistlusi olen teinud, siis endale on küll meeldinud teha, muidugi see on suurem üritus, aga ma arvan, et telekavaataja ei korraldaks seda kui talle ei meeldiks ka see punktide lugemine ja tabeli koostamine. Raske aga samas fun ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
Ning see Coolbeti kodulehekülg on ikka jube piin küll. Liiga aeglane ja kirju. Et näha kõiki liigamänge pean ma alla rullima, et veel mänge laeks. Seda saaks kindlasti paremini lahendada.
Parandage oma sitt!
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustTeen ettepaneku karl54-le oma postitustes, panused kuidagi boldiga välja tuua. Lihtsalt sellest kombo hunnikust silmaga üle lastes natuke parem ülevaade. Sõbralik soovitus, ei midagi halvaga. Eks teised võiks ka ju sama asja jälgida.
Edu kõigile ja jõudu telekavaatajale!
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]5204[/ATTACH]
brrrrrIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustmis betid olid, kui saladus ei ole?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar