Nali on chill, aga selleks on omad teemad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ei tahtnud kellegi teemat risustama hakata.
Täna on Frejus Saint Raphael vs Guingamp, prantsuse karika veerandfinaal. Kodutiim mängib 4ndal liigatasemel ja Guingamp on tugev Ligue 1 keskmik.
Guingampi konf Bet365-s on 1.5.
Keegi oskab kommenteerida, et mis värk ja miks selline konf? Või ongi lithsalt hea value?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustViimane nädal lasti praegustel liidritel läbi sohi, pettuse ja tüssamise esikohale tõusta, kuid mida sa ikka ootad korraldajast, kes hoiab pöialt merdaRubelele...
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustEi tahtnud kellegi teemat risustama hakata.
Täna on Frejus Saint Raphael vs Guingamp, prantsuse karika veerandfinaal. Kodutiim mängib 4ndal liigatasemel ja Guingamp on tugev Ligue 1 keskmik.
Guingampi konf Bet365-s on 1.5.
Keegi oskab kommenteerida, et mis värk ja miks selline konf? Või ongi lithsalt hea value?
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitust7.4. kell 19
Tulevik - Tammeka
AH 0 (ehk DNB) Tammeka @ 1,99 (Marathonbet)
Mingil arusaamatul põhjusel hinnatakse Tulevikku selle mängu soosikuks. Muidugi nad on kaitses kõvad ja võitlevad lõpuni, eriti kodus, aga Tammeka peaks siiski klassilt selgelt üle olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMarathonbet pakub siin mängus ka under 2.5 koefiks tublid 2.1, mis peaks kõigi eelduste kohaselt väga hea panus olema. Eks muidugi paistab, millega tõsiselt võetavad kontorid välja tulevad
Aga Pardon mu mõttekäiku, tekkis huvi diskuteerida sel teemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMarathonbet pakub siin mängus ka under 2.5 koefiks tublid 2.1, mis peaks kõigi eelduste kohaselt väga hea panus olema. Eks muidugi paistab, millega tõsiselt võetavad kontorid välja tulevad
Kommentaar
-
Niikaua kui alla 2,5 koef on üle 2 on see siiski pigem hea valik. Coolbetis on see under juba 1.88
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustMa ei taha väga Mazzi panust maha teha, aga sooviks vaielda teemal, et Tammeka on klassilt üle. Huvi pärast küsin, et keda Mazz Tammeka eest skoorimas näeks? Raske öelda. Ma pigem usun, et kõvem väärtus on U2.5 kolli. Ma lihtsalt ei näe, et mõlemad satsid siin värava löövad, kui löövadki, siis 1-1 on tõsiasi. Tulevikul on näiteks Kähri näol tegemist teoreetilise lööjaga, Tammekal aga mina kui vana Tammeka asjatundjana ei oska ühtegi nime välja tuua sealt. Kui siis mõni kaitsja jälle standardist Ja kui Post ka tagasi on, siis ikka selline väga 50/50 mäng usun, et tuleb.
Aga Pardon mu mõttekäiku, tekkis huvi diskuteerida sel teemal.
Under paistab ka väärtusega olevat, kuid mitte väga suurega - see koef on juba oluliselt madalam kui Eesti liigas tavaliselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustKui coolbet sinu jaoks tõsiselt-võetav kontor on, siis saab 1.88 kätte selle sealt. Ma ise mängin U2.5 kindlasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauriisimo Vaata postitustWta mehhiko
Kerber vs navarro
Win 1@ 1.34
NBA
Utah jazz vs Porland
Over 194,5@1,45
Kombo:1.94(olybet)
Panus: 110
See panus ju kaotas?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSee panus ju kaotas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar