Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Saabunud lumesaju tähistamiseks pakun rahvale head value pommi ja muidugi ka sellepärast, et ma olen hea inimene ja rikkuse jagamine annab karmapunne.
Läti kvalifitseerub Eurovisiooni finaali, koef olenevalt kontorist 2.1(olybet)-2.4(unibet)! Esitajaks pole küll kõigis vaatajates kahjumeelt välja pressivat ratastoolis ped3poissi, kuid peaks nagu olema selline tjuun, mis rahval jala tatsuma võtab. Lisaks on see esimese poolfinaali viimane lugu ja peaks seetõttu paremini meelde jääma.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Selle Eurovisiooni teemaga on see, et ägeda loo poolt peab keegi hääletama ka.
Ja siis ma ei soovita poolfinaalides üldse seda asja puutuda. Esitlus poolfinaalis annab tavaliselt ülihea ülevaate sellest, mis koha lugu saab.
Kui tundub omapärane ja äge lugu, aga esitus on ülepingutatud (vt. see aasta Aserbaidžaan), siis on koht 5-10. Kui on enam-vähem lugu ja esitus on lihtne (vt. Eelmine aasta Austraalia), siis on tegu suurfavoriidiga.Kommentaar
-
Ja muidugi panustamise osas on väga oluline, kuidas Makedoonia oma lugu esitab.
Kui millelegi panustada laulu enda pärast, siis need riigid on Aserbaidžaan, Makedoonia, Poola ja Läti. Läti juba mängust väljas, Poola ja aserid edasi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eks ma tegelt saan aru küll, kuidas see viga tekkis ning edaspidi parandan enda panuste kirja panemist. Tänud, et ära parandasid ja teravat silma selles panuste rägastikus.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar