Algselt postitas underdoggie
Vaata postitust
Ma olen 18a ja käin praegu 12. klassis. Panustamisega olen tegelenud u 2 aastat.
Alguses tegelesin suurte kombopanustega. Tegin sellised paari euroseid bette. Üks suur läks ka täppi . Koef oli u 800 ja panus oli 2 eurot. Kombo koosnes 12 mängust. Viimane mäng oli selles Man Utd vs Everton FA Cup poolfinaal 2016. a. Panus oli Unitedi peale. Ning Martial lõi 90+ minutil võiduvärava. See värav on mul siiani hästi meeles.
Igatahes varsti sain aru, et pigem suured kombod ei tasu ära. Liiga palju sõltub õnnest ja arvatavasti alguses oligi mul algajaõnn vms.
Nüüd teen pigem bette max koefiga 4. Kuni viimase ajani tegin bette u 10 euri. Kuna olen jäänud kindlalt plussi, on panuste suurused suurenenud. Hetkel on maksimaalne panus tavaliselt 50 eurot. Mõnikord suurem ka, kui kuskil väga hea mõte.
Vahel teen mõne suure kombo ka, aga nüüd järele mõeldes pole mitu kuud enam teinud.
Panustamisega olen plussis umbes 4000ga. Suur osa sellest on see suur kombo. Panustan üsna paljudele spordialadele: korvpall, võrkpall, jalgpall, autosport (peamiselt vormel, vahel wrc ka), kergejõustik. Kõige suuremaid bette teen korvpallile ja vormelile enamasti.
Korvpallis peamiselt eurosarjad ning Eesti klubide mängud. Eriti jälgin Euroliigat. NBA vastu on peale Kobe lõpetamist huvi kadunud ning arvatavasti väga sellele ei keskendu kuni Lakers paremini mängima ei hakka. Lakers mu lemmik meeskond siis. NBA-d ei viitsi öösel jälgida ka.
Enne panuseid vaatan eelmiste mängude skoore. Peamiselt kas Flashscorest või kihlveokontoritest parim statistika Unibetis (minu arvamus). Tavaliselt vaatan ka mida teised arvavad. Ehk mitte midagi väga erilist ma ei tee.
Peamised kihlveokontorid on Coolbet, Betsafe, Olybet (Gurmee pakkumised head).
Hetkel on panustamine mul hea lisaraha teenimise viis. Pigem see minu elukutseks vms ei saa, aga kindlalt ma seda ei välista ka.
Oh, päris pikk story tuli.
Kommentaar