football2u osaleb samuti SBT vol.5-s.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
SBT vol. 5
Collapse
X
-
-
Seoses sellega, et 2. nädalal registreerus vaid üks kasutaja, olen sunnitud tegema väikese muudatuse. Nimelt "tipiraha" on meil vaid 3 eurot. Selle saab enda võidule juurde kasutaja, kes võidab 2 kvartalit (kui kaks kasutajat on võitnud 2 kvartalit, saab kõrgemal positsioonil üldtabelis olev mängija need 3 eurot).
Suurim muudatus on aga järgmine: Kui turniirivõitja võtab ka 3 kvartalivõitu, kuulub kogu auhinnaraha just võitjale!
Aga kordan, seda juhul, kui üldvõitja võidab ka 3 kvartalit (vähemalt).Kommentaar
-
Everton - Chelsea - No Goal Before 27.00 @1,83
Cristal - City - City võit@1,75
Kombo koef: 3,2 (bet365)
Panus: 25 (80)"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Avan ka väikese naljaennustusvõistluse.
Kõik saavad ennustada SBT vol.5 võitja ja võidupunktid. Kes võitjaga täppi paneb (mitme õigestivastanute vahel vaatame, kumb punktidega lähemale paneb), saab SBT vol. 6-s osaleda minu korraldaja arvelt.
Ennustada saab esmaspäeva lõpuni (teisipäeval 00.00 läheb ennustus lukku).
Minu favoriit on see turniir mazz. Ennustan seekord 190 punkti võitjale.Kommentaar
-
Cristal - City - City@1,75
Espanyol - Real - Real@1,33
Frosinone - Roma - Roma@1,36
Kombo koef: 3,2 (bet365)
Panus: 50 (160)"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Punktidehulk palun ka. Kedagi võib teistkorda ka pakkuda, lihtsalt teise punktisummaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar