320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti Rahvuste Karikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Mõmmik
    replied
    11.03 23:55 Futures 2017 Edward Corrie vs Felix Aliassime Auger 1@1.91(bwin)


    Mida ma oskan öelda? Täismees mängib 16 aastase vastu tennist ja kuigi tüüp tundub päris solid, siis vastas ikkagi ennast normaalselt tõestanud britt. Corrie on indoor spetsialist ja noor Kanada kutt tundub, et pigem clay mängija. Ma arvan, et see bet on päris hea valuega ja võtan selle ära.

    Leave a comment:


  • Redman
    replied
    Everton - West Brom 11.03, 17:00
    Everton corners -2.5 @1.95 (bet365)

    Pulise West Brom on Goodisonil kahes mängus kokku saanud 2 kornerit. Kuigi liigatabelis paiknetakse hetkel kõrvuti, siis Everton on 2017 kodus ainult võite tunnistanud ja arvata võib, et Pulise siin kaitsma läheb.

    Leave a comment:


  • karl54
    replied
    Marathonbet NBA täna öösel

    Denver Nuggets - Boston Celtics

    BOSTON CELTICS -3,5 1.96

    Denver on hea kodumeeskond ja motiveeritud, aga mängitakse hetkel ühe parima meeskonna vastu, kes äsja purustas Warriorsi ja enne seda tegi ka Cavaliersile ära. Cavaliers sai just jälle kaotuse Detroidi vastu ja kui Boston võidab on neil samapalju võite kui Cavaliersil. Ehk motivatsioon seda mängu võita võiks olla väga kõrge ja noh kui top 3 meeskond tahab võta siis nad seda ka peaks tegeme. Loodetavasti ei lollitata nagu Sunsi vastu ja võetakse kindel võit.

    Leave a comment:


  • mazz
    replied
    Esiliiga täna kell 19 Santos - Welco
    Under 3,5
    @ 1,85 (bwin)

    Meistriliigast ei jäänud silma midagi, mis sellesse võistlusse sobiks. Esiliigast ja Tartu tiimidest ei tea ma suurt midagi, aga varakevadine derbimäng lõhnab ikka väravatevaesuse järele ning avavoorus olid Santose ja Welco mängud (vähemalt statistiliselt) pigem võimalustevaesed.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    11.03.2017 13.00 CSKA - Tom Tomsk
    CSKA AH -3,5 @1,92 (Tipsport)

    Hetkel saab veel naiivsetest Kesk-Euroopa kontoritest väga head koefitsienti.

    Nagu mõned teist võib-olla teavad, sai Tomsk eelmises voorus Rostovi käest 6-0 tappa. Rostovi käest... kes ei suuda üldjuhul end Venemaal nõrgemate vastu kehtestada. Ja teate, miks see seis loogiline on? Sest Siberi klubil on räiged rahalised probleemid. Põhimõtteliselt kõik enam-vähem kõrgliiga kogemuste ja oskustega mängijad lahkusid ja Tomsk mängib selle hooaja lõpuni noortega.

    Mis teie panus oleks, kui Levadia mängiks Flora U19-ga?

    Igatahes CSKA pole ka just kõige kirkam kriit, kuid siin on klassivahe lihtsalt meeletu.

    Leave a comment:


  • QRkood
    replied
    Manchester City - Stoke City, BTTS @ 2 1XBET.

    City koha pealt ma arvan, et väga palju kahtlust ei tohiks olla, et nad 1 siit vähemalt ära löövad. Liigas on löödud viimases 15 kodumängus värav ning viimases 5 mängus on löödud 2. Endale aga lastakse lüüa, viimases 4 kodus peetud liigamängus on lastud endale värav lüüa ning see hooaeg liigas üldse 12 mängust 10-nes on lastud endale kodus värav lüüa.

    Stoke pole viimases kahes võõrsilmängus suutnud väravalt lüüa, vastavalt siis West Bromi ja Tottenhami vastu. Ennem seda löödi aga liigas viimasest 11 mängust võõrsil värav 10-nes, nende hulgas ka 2 väravat Chelseale, 1 värav Liverpoolile, Arsenalile ja Manchester Unitedile. Ehk siis suurtele lüüakse.

    Leave a comment:


  • lauri432
    replied
    Celta Vigo - Villarreal, Villareali võit 2,73 BetOlimp

    Miks? Miks mitte kõik näitajad räägivad Villa kasuks : 1. Celtal hakkab eurokoormusega juhe kokku jooksma ja pink pole nii pikk et iga nädal mängida 2 mängu 2. Neljapäev Celtal raske mäng krasnadoriga ja vaid 3 päeva hiljem Villarealil kes puhkas enne mängu 8 päeva 3. Villa pingutab Eurokohtade nimel kui Celtal pole liigas millegi peale mängida 4. Villa viimasest 5 mängust 4 võitu ja vaid 2-3 kaotus Realile, kusjuures viimased 3 mängu võõrsil võidetud 5. Villa on parem sats

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Pescara - Udinese, Udinese WIN @2.45 (Unibet)

    Panus tuleb puhtalt viimase vooru Udinese vs Juve mängutulemusest ja sellest, et Pescara uus treener on Zeman, kes teadupärast kaitsele rõhku just väga ei mõista panna (mitte, et Pescaral üldse oleks arvestatavat kaitseliini). Kui puhtalt statsi järgi vaadata, siis Pescaral viimases kodumängus korralik 5-0 Genoa hävitamine kirjas, aga see oli pigem shokis meeskonna vastane anomaalia. Omavahelises kohtumises võitis hambutu Udinese 3-1, aga kuna treener vahetunud siis ei saa seda ka väga kullana võtta. Ühesõnaga meeskond, kes suudab Juventust pm 90 minutit nulli peal hoida ja ise neile suht varakult oma mängustiili peale suruda ja ära vajutada peaks 2.45 koefi eest Pescara vastu korralikult tootma.
    Valida oli veel Sassuolo võit, aga nad on veel ebastabiilsemad olnud kui Udinese ja kes usub Interi võitu Atalanta vastu, siis seal on ka normaalsed numbrid.

    Lisatud failid

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Esimene voor oli hea, jep. Sisuliselt oleks pea iga idee, mis peast läbi käis, täppi läinud. Sellel nädalal ei tundu ükski asi väga kindla peale minek. Aga



    Chievo vs Empoli. Mõlemad tiimid skoorivad. Ei. 1.93 @ Betvictor

    Empoli on täiesti kohutav võõrsiltiim ja suutnud tänavu 13st mängust 3s skoorida. Chievo on täisti viisakas kodutiim, kes tabeli tagumisel poolel järjepidevalt selja prügiseks teinud. Sisuliselt on kaks varianti, kas panustada Chievo koduvõidule või sellele, et mõlemad ei löö väravat. Kuna mõlemal tiimil on neid väravateta viike ikka korralikult sisse sattunud, siis panustame seekord väravapanuse peale kuigi olen üsna kindel, et Chievo siit ka võidu võtab.

    Leave a comment:


  • Svenniid
    replied
    ATP Indian Wells 08.03 (01:30)
    Bemelmans - Gombos
    Gombos @1.80 William Hill

    Valik langeb siin Gombosele. Midagi lihtsat ei tule, aga Bemelmansi heitlik vorm viimasel Jaapani turniiril annab hetkel kõik trumbid Gombose kätte, kes langes Marseille turniilt Kyrgiose vastu (kes samal turniiril alistas ka Djokovici).

    Leave a comment:


  • Väravavaht
    replied
    Vabandan, ajasin siin kuupäevad vähe sassi. Edaspidi peaks kõik OK olema...

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Tänud Delfinole ja lauri432-le, kes praegu enda tiimikaaslasi välja päästsid. Olgem kohusetundlikumad!



    Mul on hea meel teatada, et vähemalt 1 said kõik pihta. Itaalia asus kohe võimsalt juhtima.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Over 3.0 ? Kas reeglid on muutunud ja 3.0 betid enam ei kvalifitseerugi 3 värava puhul kaotavaks panuseks? Kui jah, siis oleksin enda panuse samuti 3.0 vormis esitanud, kuid kuna viimaste reeglite järgi oleks see kaotav panus, siis panustasin 3.5. Paluks selgitust.
    Reeglid ei ole muutunud. 3 värava puhul oleks bet kaotanud. Küll aga oleks pangas -100 asemel 0.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas lauri432 Vaata postitust
    Eibar - Real Madrid

    Over 3 pinnacle 2.06

    Selge on see et kui real mängib kolle tuleb uksest ja aknast aga Eibar on samasugune sats nemad kaitses ei viitsi rühkida lööge palju tahate paneme ise ka teile, seega lahtine mäng ja 3 kolli on miinimum ehk VOID aga usun tuleb täielik goalfestival
    Over 3.0 ? Kas reeglid on muutunud ja 3.0 betid enam ei kvalifitseerugi 3 värava puhul kaotavaks panuseks? Kui jah, siis oleksin enda panuse samuti 3.0 vormis esitanud, kuid kuna viimaste reeglite järgi oleks see kaotav panus, siis panustasin 3.5. Paluks selgitust.

    Leave a comment:


  • Delfino
    replied
    Veidi jama. Eile olid mängud mida ennustada. Aga ok.
    Hamburger SV
    -
    Hertha Berlin
    05.03.2017 18:30
    OVER2,5 Unibet@2,43 Koefitsendi mängimine, varuvariandina. Hertha mängib kontratele ja HSV vastu kes kodus vajab kindlasti resultaati võiks neid kontraid tekkida. HSV kaitse on ilmselt liiga üks halvemaid. Ründemäng on ka kesine, kuid ehk ühe ikka suudavad kodus punktijahil olles lüüa. Siin on BL kohta liiga hea over koef.

    Leave a comment:

Working...
X