320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti Rahvuste Karikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algamas on turniiri viimane nädal ja see toob huvitavaid vastasseise. Võiduprotsent on kõige kõrgem Inglismaa tiimil, samas itaallased on kogunud kõige rohkem raha oma panka.

    Lisaks see ka, et kuna on viimane nädal, siis kõik panustamata jätmised loetakse kui ebaõnnestunud panust.

    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      Danka Kovinic võidab WTA Rio@15 koefitsient 10bet.com

      Kovinic on teinud viimastel aastatel suure arenguhüppe, ning jätkab ränkingu vallutamist. Ennustan, et suudab ennast top30-sse mängida käesoleval hooajal.
      Rio turniiril väga kõva lineup ei ole, ning Danka h2h mõne suurima favoriidi vastu on soodne.

      Kommentaar


        Niisiis käimas on viimane nädal ning mõned on juba oma viimased panused siia üles pannud. Igal juhul tänud kõigile, kes Pilootprojektist osa võtsid, lõpp on lähedal. Samas, nagu lubasin, on eesmärk käivitada suurem turniir ning selleks on mul vaja:

        1. Et praegused võistkonnad säiliksid. Ma palun neil seda siinsamas selgelt välja öelda, kes ei taha rahvuste karikat jätkata. Vaikimine tähendab valmidust jätkamiseks samas formaadis.

        2. Luua 2 uut võistkonda (võimalik, et 3). a) Eesti jalgpalli esindav võistkond. Palun siiasamasse oma valmisolekust teada anda. b) muude riikide jalgpalli võistkond. Siin olen mina olemas. Kui keegi veel nii hardcore vend leidub ja esindab koos minuga Venemaa jalgpalli, siis võib teha muu jalgpall + Venemaa jalgpalli võistkonnad.

        Turniir läheb käima 1. märtsist ning kestab kuni nädalavahetuseni, mille pühapäev on esimene mai. Vahepeal on 1 nädal siiski pausi (koondiste mängud).

        Lisaks on teretulnud igasugused muudatuste ettepanekud, mida palun jätta samuti siia teemasse. Kui käimasolev turniir lõppeb, hakkan esimest posti uuendama ning sealt saab kogu jooksva info kätte.
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Angers vs Montpellier
          Viik @ 3.03[olybet]

          2 võrdset meeskonda, pakun viiki.

          Kommentaar


            Päris paljudel on see nädal veel siia postitamata. Ärme unusta. Väravavaht, sa võlgned 2 panust.
            Instagram

            Twitter

            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

            telekavaataja.blogabet.com

            Kommentaar


              FC Ingolstadt - SV Werder Bremen
              No goals between 0:00-30:00 @ 1.88


              Jätkan sama liini, eelmine panus kaotas ÜHE(1) MINUTIGA, FFS! Leian, et sama panust võiks veel proovida Gladbachi mängule või ehk Bayerni(!) omale. Ingolstadt, nagu juba varem siin teemas mainitud, peaks suutma Werderit vabalt esimese pooltunni kodus kuival hoida, eeldades, et nad ise samuti lüüa ei tohiks.

              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

              Bayern Munich - Darmstadt 98
              Bayern Munich cards over 1.5 @ 2.38


              Bundesligas lihtsalt ei tohi 1X2 peale panustada ja seetõttu on vaja pidevalt leida midagi kahtlast(vahel ka idiootset), mille peale panustada. Mängin selle peale, et Bayern ehk annab kellegile "ülifullpõhimehele" vähemalt esimese tunni jagu puhkust, mille tulemusena saaks oma võimaluse keegi, kes tavaliselt pigem sekkuks pingilt. Nad kipuvad tahtma ennast kangesti tõestada, mille tagajärjel enamasti ollakse tormakad ning kas hinnatakse olukordi enne sekkumist valesti või jäädakse kuhugi hiljaks. Mõlemad juhud on väga tõenäolised kaartidega lõppema...


              Oli tore võistlus, teinekordki!
              et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

              Kommentaar


                Serie A - 20.02 - Internazionale vs Sampdoria - Sampdoria X2 @ 2.60

                Sellel nädalal pole kahjuks mitte ühtegi väärtusliku betti Serie A-s. Valisin kehvadest variantidest kõige parema koefi ja tõenäosusega mängu. Kuna eile jäi Bologna X2 siia kirja panemata, siis ka see kindlasti mõjutab seda konkreetset valikut.
                Inter on täispask. Ütlesin seda hooaja esimeses pooles , kui nad igalpool ära luckisid ja ütlen seda nüüd, kus kõik seda ka ise nägema peaksid. Inter on täispask nii oma materjalilt, treeneri tasemelt kui ka vaimselt. Suure õnne peal mängiti ennast tabeli tippu ja samamoodi mängitakse ennast tabeli keskmikuks, mida nad tegelikult on. Interis käärib väga tõsiselt, vaimselt on meeskond täielikult laostunud. Poleks meest sini-mustas särgis kelle jalg ei väriseks. Puudujaid on ka omajagu. Samas tuleb neile vastu päris asjaliku treeneri ja meeskonnaga motiveeritud Sampdoria. Sampdoria pole küll imehea meeskond, kuid Interi taseme mängivad nad välja. Meeste mott peaks ka olema kõrgemal. Sampdoria tahab neid punkte rohkem ja usun et 0-1 skooriga saadakse see ka kätte. Kindlasti ei lõppe ka tänane mäng ilma kaardisajuta, aga ei ole päris kindel kas punane ka välja imetakse, seega jätan red card yes-i välja. Interi ainuke pluss on kodus mängimine, aga ei tea kas fännid teevad hetkel rohkem kasu või kahju. Ma lihtsalt ei kujuta ette millises võimalikus stsenaariumis Inter siit võidu välja võtab.

                On olnud tore turniir kindlasti osaleks ka edaspidi. Mazz on teinud ka väga tublit tööd, ainult üks suurem viga viimase panusega Lazio vastu, ülejäänud on olnud väga head betid.
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Pole ka v2ga h2id m2nge see n2dal, aga valisin Evertoni, usun, et v6tavad 2ra.
                  Bournemouth - Everton
                  Everton@2.15 bet365

                  Kommentaar


                    Bayern-Darmstadt 16:30. Teisipäeval tulemas senise hooaja oluliseim mäng. Täna vastas niigi nõrk sats, kellel hulgaliselt vigastusi. Usun, et tehakse kiirelt paar väravat ära ja edasi on rahulik loksutamine. Bayerni enda kaitse haavatavus võib ka ootamatuks abiks olla.
                    1st half over 1.5 @1,9@365

                    Kommentaar


                      19.00 Serie A
                      Hellas - Chievo
                      Over 2,5
                      @ 2,4 (188bet)
                      20 ühikut

                      Verona derbi tõotab täna kõva andmist - Hellasele must win mäng, samas kui Chievo on objektiivselt tugevam meeskond. Viiki see mäng igatahes ei jää.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas mazz Vaata postitust
                        19.00 Serie A
                        Hellas - Chievo
                        Over 2,5
                        @ 2,4 (188bet)
                        20 ühikut

                        Verona derbi tõotab täna kõva andmist - Hellasele must win mäng, samas kui Chievo on objektiivselt tugevam meeskond. Viiki see mäng igatahes ei jää.
                        See oli tõesti veel ainus asi mille peale sel nädalal mõtet bettida on. Hea valik! Õnnitlen juba ette "Tiim Itaaliat" ajaloo esimese karikavõidu puhul! FORZA!
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar




                          Atleti - Villarreal, väravaid kokku alla 1,5, koeff 3,00 - Unibet.

                          - Vastamisi lähevad liiga hetke 2 parimat kaitset
                          - Kumbki meeskond väravate löömisega see hooaeg pole säranud
                          - Traditsiooniliselt on nende kahe vahelised kohtumised võitluslikud, kuid väheste väravatega

                          ehk siis no-brainer panus minu arvates.

                          Kommentaar


                            lauri432 ja football2u, teie selle nädala panused ootavad.
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              Niikaua, kuni Argentiina mäng veel kestab, võtan kokku meie esimese Rahvuste karika.


                              Lõpptabel:


                              Nagu näha, siis mõlemas kategoorias võidutses Inglismaa alafoorum. Pank oli lõpuks kõige kõrgem ning ennustatud panuste hulk samuti (võiduprotsent). Turniiri lõpuks juhtus lõpuks see, mida ma ootasin. Ehk siis VOID panus. Mina isiklikult arvan,et siinkohal päris kaotatud panuse hulka ma seda ei loeks ning liidaks võidetud panustele 0,25 ühikut juurde. Kuna siiski on sedasorti panused tavaliselt näitamas õiget suunda ning kuidagimoodi peaks ju panuse andjad toetama. Samuti lugesin postitamata panused kaotatud panustena. Mingi paindlikum reegel peaks "unustatud" panuste kohta kehtima.

                              Aga antud punktid lähevad reeglitesse järgmisel turniiril, mis stardib 1. märtsil. Ma ei hakka uut teemat tegema, vaid kõik koosseisude ja reeglite muudatused kajastuvad 1. postituses.

                              Olen kõigile osavõtjatele tänulik ning loodan, et vaatamata sellele, et 2. turniiriga kaasneb sisuliselt kahekuine seotus sellega, on kõik valmis jätkama. Endiselt palun kõiki, kes ei soovi jätkata, siia teemasse seda kirjutada, siis oskama asendusi otsida.

                              VÄGA OLULINE! Ootan osavõtjaid Eesti jalgpallist ( 2 inimest) ning üht inimest Muudest liigadest. Samuti ka põlised foorumlased konkrettsetest alateemadest- kui on soovi liituda, siis tehke julgelt häält, leiame lahenduse.

                              Senimaani aga 1. märtsini.
                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                Väga huvitav pilootprojekt ja sai palju häid tippe (eriti itaallastelt ja Foureelt). Ma ei võtakski seda lihtsalt võistlusena vaid pigem kvaliteetsemate tippide võistlusena, kus pigem arvestada hit %, sest üks valik nädalas annab selleks hea võimaluse. Lisaks veel, et sündmuste jagajad jälgivad antud liigasi ja spordialasid regulaarselt.
                                Minu soovitus järgmiseks karikaks oleks:
                                Kutsuks kõiki üles pigem jälgima ühtset joont, ning pigem panustada hit%-le ja mitte taga ajada ulme koefe, et lõpus nö võidu nimel võidelda, selle jaoks on olemas SBT

                                Pundi peale saime 306 ühikut plussi, pole paha, aga usun, et suudame selle järgmine karikas üle teha.

                                Muidugi jõudu ja tervist ka Telekavaatajale, kes seda asja siin veab.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X