üleüldine tipsterite tugev bias Saudi Araabia kõikvõimalike händkäppide poole paneb saudide võimalustes kahtlema...klassikaline keiss jälle, et antakse Saudi double chance (või AH +0.5) 3.00 lähedale ja kõik lähevad pööraseks. TRÄPP, ma ütlen teile
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nasfali spordiennustused-analüüs
Collapse
X
-
vabandust, Nasfal, et ma sinu teema all arutan, aga sul ka see aktuaalne ju
tundub põnev seis olevat koefitsiendirindel, kõik viitab, et Saudid coverivad spreadi, aga mul tekib küsimus, et kas tõesti bookied panid oddsid nii valesti, et iga panustaja pluss tema vanaema ja koer ka panustavad rõõmuga saudidele?
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustüleüldine tipsterite tugev bias Saudi Araabia kõikvõimalike händkäppide poole paneb saudide võimalustes kahtlema...klassikaline keiss jälle, et antakse Saudi double chance (või AH +0.5) 3.00 lähedale ja kõik lähevad pööraseks. TRÄPP, ma ütlen teile
Tegin hoopis kaks väiksemat panust natukene ise analüüsides ja suheldes ja mis siin varjata ka natukene SBT MM ERI panustamisi vaadates.
Saudi Araabia värav @2,20 panus 25 ühikut nagu ma ütlesin Venemaa pole suutnud 10 mängu taga 0 hoida ja Saudid suudavad võimalusi tekitada ja lüüa
Kollaste kaartide arv üle 3,5 @2,20 25 ühikut ja Venemaa korjab igamäng oma agresiivse ja kohati uimase mänguga kollaseid ja Saudidel tekib nagunii individuaalseid allajäämisi ja seal loodetavasti tehakse määrustevastaseid vigu ja ehk kohtunik ei lase kohe avamängul käest ära minna ja kostitab kollastega.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitusttundub põnev seis olevat koefitsiendirindel, kõik viitab, et Saudid coverivad spreadi, aga mul tekib küsimus, et kas tõesti bookied panid oddsid nii valesti, et iga panustaja pluss tema vanaema ja koer ka panustavad rõõmuga saudidele?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuidas sa kujutad muidu seda protsessi, mil suurte turniiride mängukoefid kujunevad?
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitusttont seda teab, aga selge on see, et koefid olid nii hästi sätitud, et pool maailma lendas saudidega orki eile
Kohe kindlasti pool maailma ei lennanud orki. Bookied on miinuses. Meil on siin nö punterite seltskond ja ilmselge oli see, et Venemaa oli ülehinnatud, seepärast kõik Saudide poole hoidsidki. Tavainimene (kes on enamuses) panustas Venemaa võitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMäng hakkab kohe ja jõudsin viimane hetk nüüd Blogisse ja ei jõua pikka teksti kirjutada, aga tegin 3 panust
1) Uruguay Eh -2 @2,45 panus 50
2) Uruguay pallivaldamine üle 54,5 @1,7 panus 25
3) Egiptuse koondise vead üle 15,5 @1,95 panus 25
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustneed siis SBT panused või su blogisisesed panused?
Kommentaar
-
Olen kuivalt kaasa mänginud ja ikka väga väga metsa mängude arvamisega senimaani olnud, aga noh Horvaatia-Nigeeria mängus otsustasin ikkagi peale tulla
1) Horvaatia võidab @1,7 panus 50 ühikut ja Horvaatia alg11 ega mõlemad ei ole väga näidanud mingit kindlustust sõpsukates ja Nigeeria on kohe eriti kehv olnud, aga Horvaatia puhul mulle meeldis nende mängu ülesehitus ja rünnakute ehitamine just Brasiilia ja Senegali mängudes. See oli väga võimas ja Nigeeria oli väga hädas nii Inglismaa kui Tšehhi vastu just selliste kiirete rünnakutega ja söötude lugemisega. Horvaatia peaks neile väga ebamugav vastane olema ja kvaliteedilt peaks nad ka ära lööma.
2) Üle 2,5 värava Horvaatia on igakell võimeline siit mängust lööma ja Nigeeria kaitse on ikkagi väga kokku lapitud ja nooruke ja kogenematu. Samas pole Horvaatial väga kaitseliini ja keskvälja vahel selliseid lõhkujaid ja vahemehi seega peaks olema Nigeerial kindlasti omi võimalusi kontratega. Kuna Island sai punkti Argentiinalt kätte, siis siit mängust kaotus tähendab ikkagi suure tõenäoususega turniiri lõppu ja ega need mehed teavad seda isegi ja kui värav lüüakse, siis läheb turmtuleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOlen kuivalt kaasa mänginud ja ikka väga väga metsa mängude arvamisega senimaani olnud, aga noh Horvaatia-Nigeeria mängus otsustasin ikkagi peale tulla
1) Horvaatia võidab @1,7 panus 50 ühikut ja Horvaatia alg11 ega mõlemad ei ole väga näidanud mingit kindlustust sõpsukates ja Nigeeria on kohe eriti kehv olnud, aga Horvaatia puhul mulle meeldis nende mängu ülesehitus ja rünnakute ehitamine just Brasiilia ja Senegali mängudes. See oli väga võimas ja Nigeeria oli väga hädas nii Inglismaa kui Tšehhi vastu just selliste kiirete rünnakutega ja söötude lugemisega. Horvaatia peaks neile väga ebamugav vastane olema ja kvaliteedilt peaks nad ka ära lööma.
2) Üle 2,5 värava Horvaatia on igakell võimeline siit mängust lööma ja Nigeeria kaitse on ikkagi väga kokku lapitud ja nooruke ja kogenematu. Samas pole Horvaatial väga kaitseliini ja keskvälja vahel selliseid lõhkujaid ja vahemehi seega peaks olema Nigeerial kindlasti omi võimalusi kontratega. Kuna Island sai punkti Argentiinalt kätte, siis siit mängust kaotus tähendab ikkagi suure tõenäoususega turniiri lõppu ja ega need mehed teavad seda isegi ja kui värav lüüakse, siis läheb turmtuleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar