Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nasfali spordiennustused-analüüs
Collapse
X
-
booyaka forca lewandowskiiiiiiipaneme kaks panust veel
poola üle 0.5 @2.95 panus 50 eurot
60.minutiks väravate arv üle 1.5 @2.39 panus 50 eurot
poola peab minema allini ja on hispaania kaitses neid auke. Samamoodi poola kaitse rebeneb veel hullemini ja hispaania on täna enesekindlam seega emmast kummast otsast ma usun tuleb suht ruttu teisel poolajal.Kommentaar
-
Booyakaaaaaaaa kollane, viga kastis, penalti mõlemad sama ajaga pihta.Kommentaar
-
Teen kokkuvõtte ka ära
1) Tänane kombo läks mööda ehk -100 ja kontoseis kukkus 557 peale
Hispaania vs Poola
1) Penalti eest +112.5, kollaste kaartide eest +80, 1 poolaja väravad -50, matchi tulemus 30 minutiks + 77.5, poola värav +97.5, ja värav 60 minutiks + 69.5
Kontoseis 944Kommentaar
-
Tänane kombo
Türgi üle 0.5 + Itaalia AH-1 @3.16 panus 100 eurot
Šveitsi pidi reisima Bakuusse ning Türgi saab algusest peale lõpuni pohhuilt rünnata+Šveits peab riske võtma. Wales pidi samamoodi reisima ning neil tegelikult edasipääs kindel ja rotateerumisel läheb see kaalukauss veel rohkem Itaalia poole tänu pingile.Kommentaar
-
Türgi võidab tänaJõuluvana ei võta isiklikult ma arvan, ta pakkus et Itaalia ei vöida türgit ka
Jätsin Prantsuse puutumata, sest Ungari mängis väga hingestatult kodustaadionil täismaja ees, nii võib köike juhtuda. Portugali peale panin ise ka ja ffs rikkus mo combod ära
Pen Hispaania mängus hea bet, ise pakun et venemaa - Taani tuleb punane kaartKommentaar
-
-
AH on selline vaga vesi sügav põhi. Jäetakse panustajale mulje, et sul igasugused Lose half/Push/Win Half võimalused, mis jätavad nagu backdoor ukse lahti, aga kui saadki tulemuse millele panustasid, siis saad sandikopikaid võrreldes EH'ga.
Minu viga oli täna see, et ma olin kuumaga vessarit tehes ja gini juues liiga uimane ja oleksin pidanud esialgsele piletile väga kõva profitiga cashouti tegema vms, sest mul oli kaks panust lõpus sama asja peal. Debiilne missklick (bettimise mõttes).Kommentaar
-
Võit on väiksem loogish, sest risk raha kaotada on väiksem. Mingit muud mulje jätmist seal ei ole, matemaatiliselt on ta funktsioon euroopa händikäppidest, a la AH-2 on sama mis osa summast panustada EH-1 ja osa EH-2, AH-1 on sama mis EH-1 ja võit (EH 0) jne. Sellega kuidagi sind rohkem ei lüpsta sellega et aasia händikäpi võtad. Eks see juba maitseasi, kes eelistab mängida 2.5 oddse, kes 1.9 oddse.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar