320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

DFS (Daily Fantasy Sports)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    DFS (Daily Fantasy Sports)

    Peaks vist olema õige koht, kus see teema avada.

    Ameeriklaste lemmikajaviide on viimastel aastatel end jõudsalt ka Euroopasse sirutanud. Eestis saab minu teada (legaalselt) mängida Pafis ja fanteam.com lehel. Mõlemal lehel kasutusel samad turnad, aga Pafis on näiteks ka eraldi thank god it's friday freeroll. Teab keegi veel mõnda kohta mängimiseks?

    Ja olge lahked, kui teate nippe-trikke jagada. Näiteks ise ei tea pesapallist mitte midagi (kogemust vaid nii palju, et kunagi koolis sai lapiku kurikaga selle sarnast asja mängitud), aga olen hooaja vältel SELLE lehe kaudu valikuid kokku pannud ning on läinud täitsa hästi. ROI oli vahepeal 20%, kahjuks Paf on selle vaatamise funktsiooni nüüd kuhugi ära kaotanud.

    Sama lehe NFL-i valikutega olen aga esimestes voorudes hävinud. Oskab keegi kuhugi mujale suunata? NBA, NHL-i, vuti lehti? Olen seni neid satse enamjaolt enda teadmiste järgi pannud. Aeg-ajalt tuleb auhinnalisi kohti, aga ei ole nii hiilgavalt läinud kui MLB-ga.

    Kes soovib DFS-iga alustada, siis registreerides FanTeami lehel SELLE lingi kaudu saame mõlemad tasuta 20-eurosed piletid Premier League'i turniirile, kui oled €25 eest mänginud.

    #2
    NFL-i osa soovitan näiteks Warren Sharpi jälgida. Kui meeldib podcaste kuulata, siis antud teemal näiteks Lefkoe, kus mängueelsetes analüüsides eelmainitud Sharp ka osaleb.

    Kommentaar


      #3
      Algselt postitas Epic Vaata postitust
      Näiteks ise ei tea pesapallist mitte midagi (kogemust vaid nii palju, et kunagi koolis sai lapiku kurikaga selle sarnast asja mängitud)
      natuke offtopic, aga...90ndate keskel põhikoolis käies meil tehti töpatundides pesapallikurikaid ja omaalgatuslikult ning ka koolitundides mängiti konkreetset pesapalli (Saue). Huvitav, kas ka mujal Eestis oli nii?

      Kommentaar


        #4
        Algselt postitas cabron Vaata postitust
        natuke offtopic, aga...90ndate keskel põhikoolis käies meil tehti töpatundides pesapallikurikaid ja omaalgatuslikult ning ka koolitundides mängiti konkreetset pesapalli (Saue). Huvitav, kas ka mujal Eestis oli nii?
        Meie Hiiumaal mängisime vahel välihooajal kehalise kasvatuse tundides mingist plastikust kurika ja tennisepalliga.

        Kommentaar


          #5
          NHL alustab. Aktiivsete puurivahtide hulgas nullimängude arvestuses esikümne piirimail olev väravavaht, kaks liiga parimat ründavat kaitsemeest, maailma parim hokimees + kohutava tiimi vastu mängiv esimene ründekolmik. Mis võiks minna valesti?

          Kommentaar


            #6
            Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Mis võiks minna valesti?
            Mõni mees tegi viimasel hetkel "klavanit" ja Torontos möllas hoopis Matthews. Suurt midagi ei õnnestunud ka eile. Täna aga võimalus Pafis proovida freerolli. Lisaks FanTeamis Premier League'i freeroll.

            Kommentaar


              #7
              Eelmine nädal õnnestus end NFL-iga lõpuks rahadesse sokutada - 485 satsi seas 23. ja ROI hüppas kohe 22% peale.

              Saadan sel korral peale sellise pundi:



              NB! Pafis ja FanTeamis taas Premier League'i freerollid algajatele.

              Kommentaar


                #8
                NBA-s tänavu asjad kõvasti raskemaks tehtud, konkurents ka suurem ja seetõttu pole asjad eriti hästi jooksnud, aga reedel õnnestus sellise pundiga 3. kohale ronida, võidust jäi puudu 3.5 silma.



                Lähen täna punnitama kahe satsiga:

                Tiim A: Bogdanovic, Bertans, Whiteside, Payton, Westbrook, Porter Jr., Beal.
                Tiim B: Hutchinson, Collins, Adebayo, Lillard, Conley, Huerter, Beal.

                FanTeamis jätkuvalt saadaval see pakkumine:

                Algselt postitas Epic Vaata postitust
                Kes soovib DFS-iga alustada, siis registreerides FanTeami lehel SELLE lingi kaudu saame mõlemad tasuta 20-eurosed piletid Premier League'i turniirile, kui oled €25 eest mänginud.
                Seal on oma panustamisnurk ka täitsa olemas, kus saab muu hulgas panustada mängijate fantaasiapunktide peale, kas siis individuaalselt või H2H vastasseisus.

                Kommentaar


                  #9
                  Mu fantaasiad senini voodiliste tegevustega piirdunud, aga ehk võiks seda ka kaeda isegi.

                  Kommentaar


                    #10
                    Kiitused Olybetile Premier League'i freerollide eest! Aga võiks olla ka eripreemia managerile, kes kolm nädalat järjest täpselt samal kohal lõpetab.

                    PS! Tooge pesapall tagasi! Kadunud kõikidest kohtadest, kus eurooplane legaalselt mängida saab. Või on neid juurde tekkinud, teab keegi?

                    Kommentaar


                      #11
                      Panin sellise pundiga neljandat korda veel samale kohale. Mõni matemaatik võiks välja arvutada, mis see tõenäosus on.

                      Kommentaar


                        #12
                        FanTeam teatas hiljuti, et siinse maa kodanikud pole neile enam oodatud. Ja halvad uudised ei piirdu ainult sellega - ma ei näe ühtegi NHL-i turnat, kui uus hooaeg täna avatakse.

                        Kommentaar


                          #13
                          Selline meeskond võidab Olybetis 200 000-eurose auhinnafondiga EM-turna.*



                          *Väidetu ei pruugi vastata tõele.

                          Yann Sommer oli lõppenud klubihooajal Euroopa viie tippliiga edukaim väravavaht. 34 liigamatši peale teenis ta tervelt 19 nullimängu, tõrjudes 82,7% vastaste löökidest. Vähemalt 30 kohtumist pidanud kindameeste seas oli Torino Vanja Milinkovic-Savic ainus teine väravavaht, kelle tõrjete efektiivsus vähemalt 80% peale küündis. ERR-i suurturniiride ägedaimate tõrjete edetabelis on šveitslane alati olemas ning Šotimaa ja Ungariga alagrupp pakub tublisti nullimängu potentsiaali.

                          Milinkovic-Savic oleks varusse hea variant. Aga kes see siis serblasi suurturniiri ajal usaldab? Unai Simon on hea puuri lükata alagrupiturniiri viimaseks vooruks, kui Sommer seisab silmitsi sakslastega ja Hispaania koondis mängib samal ajal Albaaniaga. Tõenäoliselt on Horvaatia ja Itaalia piisavalt kõvad pähklid, et La Roja ei kindlusta enne viimast vooru edasipääsu ära ega hakka mõne varukindaga mängima. Simon oli tänavu üle 54 aasta esimene Athletic Clubi väravavaht, kes võitis Hispaanias prestiižika Zamora trofee, kui puurilukk, kes lubas endale hooaja peale lüüa keskmiselt kõige vähem väravaid.

                          Kui Sommeri imetõrjed käivad alati suurturniiridega kaasas, siis siinkirjutajale on mällu sööbinud ka see, kuidas Taani mängude ajal on Joakim Mæhle üks enimmainitud nimedest. Ehk tegu väga aktiivse kaitsemängijaga, kes jõuab tihti viimasele kolmandikule ja see annab hea eelduse ründestatistika kogumiseks. Kalendrist, kus Sloveenia ja Serbia, eeldaks ka mõnda nullimängu ning isegi inglased on viimase kolme omavahelise mängu peale kaks korda ära nullitud.

                          Timothy Castagne on alustanud kuute Belgia koondise viimasest kaheksast nullimänguga lõppenud kohtumisest. Tegu samuti kaitsemängijaga, kes palju rünnakul osaleb ja üsna soodsas alagrupis võiks Fulhami mees kena punktisummaga panustada.

                          Trent Alexander-Arnold hakkab viimaste juttude kohaselt keskväljal mängima ja kõik fantaasiagurud teavad, et kaitsemängija ründavamal positsioonil tegutsemine on väga väärtuslik. Ta saab kindlasti standardolukorrad endale ja olles eelnevatel turniiridel olnud sisuliselt turist, siis tahaks uskuda, et Liverpooli äss haarab härjal sarvist ja näitab kogu oma potentsiaali.

                          Pingi täitsin kaitses Milos Kerkezi ja Grant Hanley näol säästuvariantidega, kes aga võiksid mingil hetkel isegi panustada. Kerkez on saanud endale turniiriks intrigeerival kombel isegi nr. 11 selja peale. Bournemouthis jättis endast väga sümpaatse mulje ja täitsa imelik lugu, et sedavõrd ründava stiiliga äärekaitsja jõudis Premier League'is ainult ühe väravasööduni. Hanley on šotlaste vana raudvara, kes mängus üks vähestest miinimumhinnaga meestest, keda avavoorus platsile prognoositakse.

                          Kõik räägivad enne turniiri Gruusia puhul Kvaradonast, aga mäletan, kuidas juba viis aastat tagasi oli Giorgi Chakvetadze kohaliku jalgpalli uus kuldne poiss. Järgnenud on mitmed tervisehädad ja üsna kaootiline klubikarjäär, aga EM-i alustab Chakvetadze olukorras, kus ta on viimase 11 koondisemänguga teinud 3+5. Pole veel lõplikku otsust teinud, kas alustan temaga või usaldan Gini Wijnaldumit, kes tundub oma viiemiljonilise hinnalipikuga mängus väga alahinnatud. Raku vana naabrimees alles lammutas eelmisel EM-il kolme väravaga.

                          Xherdan Shaqiri on tõeline suurvõistluste mees. Viimase nelja suurturniiri peale on Šveits löönud 28 väravat ja Shaqiri on neist osaline olnud ligi poolte juures, saades kirja 9+4.

                          Kevin De Bruyne on maailma parim jalgpallur, ehkki auhindu kiputakse ikka igasugu teistele härradele andma. Koondist on ta tänaseks vedamas ka kaptenina ja võiks olla hirmsasti hakkamist täis, kui pole viimase 12 kuu jooksul tervisehädade tõttu Punaseid Kuradeid väga palju esindada saanud. Klubivorm oli tänavu täitsa arulage - keskmiselt üks väravaosalus 73 mänguminuti peale.

                          Bruno Fernandes on tänaseks läbinud isegi Roy Keane'i "good lad"-testi ja kvalifikatsiooniturniiril küttis mõnuga - kümne matšiga kuus väravat, seitse väravasöötu. 2016. aasta Euroopa meistril alles juhtus eelmisel nädalal Horvaatia vastu üks äpardus, aga Roberto Martinezi juhendamisel on minek olnud üsnagi muljetavaldav ning alagrupis võib korralikuks rappimiseks minna türklaste ja grusiinide vastu.

                          EM-finaalturniiri kõigi aegade edukaim väravakütt limpsab ka kindlasti keelt eelseisvat programmi kiigates. Cristiano Ronaldo on igapäevaeluks kõrbesse ära pagendatud, aga Martinezi plaanides mängib olulist rolli ja valikturniiril üheksa mänguga tehtud 10 väravat näitab, et vormi peaks jaguma ka karjääri kuuendaks EM-iks.

                          Huvitav, mis hinnaga oleks mängus oma võimete tipul olev ja värskelt Ballon d'Ori võitnud Andrii Ševtšenko? Niimoodi võib fantaseerida pärast seda, kui Artem Dovbõk kordas sel hooajal Girona särgis Ševtšenko poolt püstitatud ukrainlaste tippliigade väravate rekordit 24. Ukraina jalgpalli suurim legend sai sellega hakkama viimati just talle Ballon d'Ori toonud hooajal. Vaid neli tippliigade mängijat olid tänavu Tšerkassõ koljatist resultatiivsemad ja Dovbõk on head vormi näidanud ka koondises, sahistades mõlemas viimases kahes kontrollkohtumises.

                          Kylian Mbappe on Kylian Mbappe. Päriselus eksisteeriv videomängu karakter, kelle numbrid ületavad igasugused mõistuse piirid. Eelmisel EM-il jäi küll kuidagi ilma ühegi väravata ja väravasööte oli ka ainult kaks, aga ilmselgelt ei saa need numbrid tal sel turniiril nii tagasihoidlikuks jääda.​​

                          Kommentaar


                            #14
                            Supertiimi tabas avavoorus superhäving. Mbappe vigastus võttis kõik hästi kokku. Vahetasin ta teiseks vooruks Lukaku vastu välja. Nii hoogne raiskamine ja ebaõnn ilmselgelt jätkuda ei saa. Teise tasuta vahetuse panin Mæhle peale, kes üllataval kombel pingipoisiks sattunud. Võtsin Gvardioli - horvaadid loodetavasti autidega käkkima ei hakka ja hoitakse Albaania vastu null ära.

                            Kiitused Olybetile freerollide eest, kus tasuta pileteid jagatakse. Tundub, et seal ei peagi eriline hiromant olema, et tasustavatele kohtadele jõuda, või on asi siis olnud lihtsalt esimese vooru mängude dünaamikas.

                            Kommentaar


                              #15
                              Algselt postitas Epic Vaata postitust
                              FanTeam teatas hiljuti, et siinse maa kodanikud pole neile enam oodatud.
                              Nüüd lõpetas ootamatult Olybet teenuse pakkumise. Vähemalt koos €20 tasuta panusega. Edaspidi saab sellest osas ainult Pafile raha ära kinkida.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X