Algselt postitas rahvaspordipäev
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaspordipäeva kulgemine
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusthuvitav oleks kuulda, mis veel su valiku põhjused on peale kahe viimase matši tulemuse. mingi põhjus peab ju sellisel liinil olema?
Ja eks ma võin muidugi ka täiesti umbluud panna ja Rapla võidab esimese veerandaja 32:9 juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Huvituja Vaata postitustKalev/Cramo liin on huvitaval kombel kiiresti langenud, eile oli veel 2.4. Kas Vefil on vigastusi?
Seda enam on Cramo favoriidi staatus minu jaoks üllatus, et Jõesaar vigastatud ning Kitsing küll pidi täna mängima, kuid siiski pole veel 100% terve.
Kommentaar
-
Natuke harjumatu olukord, kus liinid liiguvad minu loogikale vastupidiselt, aga ma olen jäärepäine ja panen veel juurde. Üheltpoolt tahaks väga näha, mis toimub nende inimeste peas, kes arvavad, et Tartu võidab üle poolte mängudest vähemalt 8ga, teiseltpoolt taksoreis Jämejalga läheks üpris kulukaks.
Kommentaar
-
Ei näinud täna midagi eriti head, teen siis siia väiksed betid, et päev päris raisus poleks. Over, sest TLÜs on nüüd tagasi eelmisest aastast tuttav Mcghee, kes siuke kodutu mehe Harden. Rünnakul laob ja laob, kaitse jätab teiste hooleks. Viimati taltechi vastu pani TLÜ normaalajal 116 (!) punkti. Näis, kas kogu hooaja tabavad visked tehti juba ette ära.
Esimene omavaheline mäng VEFiga lõppes 96-99 btw. T
LÜ enne seda mängu end täiendanud veel ühe suure ääremängijaga ja VEF üleüldiselt ei kipu tagumise otsa vastu väga tampi peale panema, 16st suuremalt on vist võidetud vaid kolmandik mängudest.
Kommentaar
-
Turnover 14372.1; profit/loss +1832.31
Niih, eelmise nv koss läks suht pekki, kui kõik peale Cramo võidu whiffis. Tennises 3 panust võitsid ja sel 5daalasel suuremal koefil ei tekkinud lootustki.
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
Poolajal 32-31 Milanole seisul teen.
TLÜ handycapi täitis läbi mingi ime 10ga, kuid skoor väga suureks ei läinud. Siin oma osa selles, et Mazeikat poldud kaasa võetud ja mängitati kedagi 17-aastast poissi tema asemel esimesel poolajal 17min, millega ta sai kirja 0 pealeviset, 0 lauapalli, 0 söötu ja üleüldse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar