Millegipärast on jh, koefikoostajad pole ka sel hooajal järelikult tennist jälginud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rahvaspordipäeva kulgemine
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
-
Sabalenka peale olen ma kõvakattega slämmidel mõelnud ca 2-3 aastat nüüd. Mõnel korral on ta suure slämmi eelne vorm olnud tuuri parim, aga siiani on slämmidel alati see üks mäng olnud kus satub mõne heas vormis counterpuncheri otsa ja lõbu on läbi. Savi peal on see viimane stsenaarium veelgi tõenäolisem.Kommentaar
-
Ma hästi pisised panused panin raplale 2.7ga (mis loomulikult ülevaatamisel ikka), vaatab edasi laivis.Kommentaar
-
Coolbet tuli suht sarnaste koefidega välja uuesti tarvas vs cramo mängus
Tarvas @13
Tarvas +16.5 @1.88Kommentaar
-
Homme on juba hoopis teine mäng, Keene ühelt ja Hallik teiselt poolt tagasi kindlasti, Cramole insta +20p, tarval vahet pole, sest Umbrasko mängitab niikuinii pigem oma pintsakuvööst leitud koiliblikaid enne kui päris korvpallureid.Kommentaar
-
Haller* mitte Hallik. Teisel puhul poleks Cramol lootusepoegagi muidugi. Huvitav, et coolbetis moneyline 2x kõrgem kui mujal.
Kommentaar
-
Mehh võta või ise serbia pass ja äri ennast levadiale maha, suht normaalne palk korra nädalas 70min loivamise eest ma usun.

Handycap kahekordistus kohe kui aeglasemad seltsivennad ka aru said, et Keene tagasi, aga kui eelmine läks lisaajale, siis 23+ on ülepaisutatud.Kommentaar
-
-
-
-
Vahepeal Barty ja Sabalenka tegid traktoritööd siin vastastest üle rullides ja Halep kaotas niiet mu tulevikubetid elavad toredasti.
Casper Ruud tegi kahjuks natuke liiga lihtsalt sotid selgeks ja võitis 2-0 hoopis :/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar